Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 310 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από κατάθεση σε άλλο οίκο παρακείμενα έκανα και μια στάση στην ιβανα, ξέρετε την κοπέλα οι περισσότεροι οπότε δεν θα σας ζαλίσω με το πώς είναι εμφανισιακά. Αφού με διαβεβαίωσε η υπηρεσία ότι δεν δίνει φιλιά και δεν δίνει κώλο της είπα θα περάσω (της το φύλαγα από άλλη φορά που ξενέρωσα πήρα τα λεφτά μου και έφυγα) είσοδος της κορασιδας με κορδόνι και το babydoll που φοράει, τα βγάζει και πιάνει το λιπαντικό, της λέω άστο θέλω να σε γλύψω πρώτα και βάζουμε μετά, με κοιτάει με πονηρό βλέμμα έρχεται κοντά και το πρώτο γλωσσοφιλο έπεσε, πίπα κάνει πολύ καλή σε όλη την πουτσα με αρκετό σάλιο και δίνει και ανάλογη προσοχή στα δίδυμα. Της είπα με γυρίσει σε 69 και μου έφερε τις τρυπουλες της μπροστά μου, κάτσαμε αρκετή ώρα έτσι όπου της εγλυψα και τις δύο τρύπες όσο βαθειά έφτανε η γλώσσα μου ενώ εκείνη χασκογελαγε και έλεγε τα δικά της. Πέρασμα καποτας, έβαλε και λιπαντικό μόνο στην κωλοβαλβιδα και ήρθε από πάνω μου πάλι φιλάκια με γλώσσα ωραία παθιαρικα και ενώ την όργωνα την δαχτυλιαζα για να ζεσταθεί καλά. Συνεχίσαμε στα 4 μετά από παρότρυνση μου και είσοδος στο πολυπόθητο κωλαρακι και το χαρακτηριστικό ΩΧ, πολύ καλή αίσθηση εάν και πολύ δουλεμενος όπου τον έφαγε για κανά 5 λεπτό με εναλλαγές στο τέμπο χωρίς να βγάλει κιχ. Βγαίνω από μέσα της με είχε κεράσει Μερέντα, πετάω Καποτά στον κάδο της το δίνω στο στόμα και ήρθε η λύτρωση μετά από 1 λεπτό. Με έπιασε γέλιο αφού μου έφυγε η ένταση της στιγμής και προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι γελάω γιατί στην Ελλάδα λέμε ότι εάν δεις σκατα στον ύπνο σου θα πάρεις λεφτά, λες να έχω καλοτυχία όλο το 25 που με κερασες Μερέντα στον ξύπνιο μου?? Δεν το έπιασε το αστείο αλλά δεν πειράζει πάμε για άλλα.
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία προπάντων και να περνάμε όσο καλά μπορούμε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Rodos 87
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Reuzel, The Keeper, georgesv και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2025
Καλά βρε φίλε έκανες γλυφομούνι σε μπουρδέλο που περνάνε όλα τα Πακιστάνα ;; έλεος
G
Greekgreekgreek
03 Ιανουαρίου, 2025
Δεν περνάνε Πακιστανοί ούτε μαύροι στο συγκεκριμένο, τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ ούτε καν να περιμένουν στο σαλόνι σε αντίθεση με την φυλής
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2