Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 78 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πέρασα μια βόλτα από Κολωνό για να πάει καλά η χρονιά στο ισόγειο ήταν η Αναστασία μια Ρωσίδα 55+ και ανέβηκα δίπλα στο όροφο που ήταν η ναταλια Ρωσίδα και αυτή γεματούλα και αυτή 50+ την έχω πετύχει και στο κ128 και είχα φάει φόλα. Έκανα το λάθος και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση σε λίγο ήρθε η κοπέλα την ρώτησα αν δουλεύει στο κ128 και μου είπε ότι δουλεύει π.σ.κ στο κ128.
Δυστυχώς έφυγα πάλι φόλα έκλαψα το εικοσάρικακι όλα τα έκανε βιαστικά χωρίς να έχει άλλο πελάτη στο σαλόνι χάλια εμπειρία μετά λένε ότι δεν έχουν δουλειά έριξα μαύρη πέτρα μακριά ψάχνουν για κορόιδα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ, Gim52 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2025
Βρε συναγωνιστη αφου σε ειχε φολιασει γιατι την ξαναπηρες?Χμμμ;Money Mouth
02 Ιανουαρίου, 2025
Ίδια εμπειρία πριν από αρκετό καιρό φίλε μου. Απόγευμα Κυριακής ήταν και μου την έπεσε στο σαλόνι και με κατάφερε. Μπαίνω στο δωμάτιο και συναντάω μία κατάσταση παρόμοια με αυτήν που συνάντησες κι εσύ. Υγρά στο σεντόνι και στο πάτωμα που προσπαθούσα να τα αποφύγω. Το πρόγραμμα δε, δεν με ενθουσίασε καθόλου. Πεταμένο εικοσάρικο κι από μένα. Όλες τις άλλες φορές που έχω πάει εκεί ήταν στην πρωινή βάρδια και τα δωμάτια ήταν μια χαρά. Μέχρι σφουγγαρισμα με χλωρίνη έκανε η πρωινή υπηρεσία. Τώρα τι γίνεται τα απογεύματα δεν ξέρω. Και μάλιστα να τυχαίνει και σε σένα και σε μένα με την ίδια κοπέλα και στην ίδια βάρδια.
02 Ιανουαρίου, 2025
Λάθος μεγάλο που την ξαναπήρα έλεγα μήπως την πρώτη φορά έτυχε και δεν είχε τα κέφια της η κοπέλα αλλά μάλλον έτσι είναι ψάχνει για κορόιδα μακριά δεν είναι καιρός να πετάμε τα λεφτά μας. Για τα δωμάτια μέσα τι να πεις ούτε καν σεντόνια δεν αλλάζουνε έλεος ρε παιδιά για μαλάκες ψάχνετε και ζητάτε και 20 €
03 Ιανουαρίου, 2025
Δεν σου έκανε μετά κάνα πέσιμο μετά να της δώσεις το τηλέφωνο σου; ?
03 Ιανουαρίου, 2025
Όχι φίλε μου δεν μου έκανε πέσιμο για τηλέφωνο αλλά και να έκανε σιγά μην το έδινα η κοπέλα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει κοροϊδεύει γιαυτο και Βαράνε όλη μέρα μύγες και Ζητιανεύουν πελάτες απορώ σε άλλα site που γράφουνε καλές κριτικές για αυτήν
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5