Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 224 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η πρωτη τσαρκα του 2025 λοιπον με αρκετα κλειστα (ολο το πορνομολ κλειστο)...ειδα αναμενο φωτακι στο Λεωνιδου 28 και ξεροντας οτι δεν θα ειναι μεσα η Γκιλφ Τζεννη καθως πριν 2 μερες την ειχα πετυχει Ιασωνος 46, ειχα περιεργεια να δω ποια κοπελα θα ηταν στην θεση της. Δυο πιτσιρικαδες που βγαιναν απο την πορτα τους ρωτησα και μου ειπαν "μια χοντρη μαυρη ειναι μεσα"...δεν πτοηθηκα καθως ειμαι φαν και των νταρντανων αλλα και των μαυρων γυναικων...μπηκα χαιρετησα τον γνωστο τσατσο Παναγιωτη ειπαμε καλη χρονια και βγηκε σαλονι η μαυρουλα...Το ονομα της Νεσση με καταγωγη απο την Κουβα αρκετα εντυπωσιακη γυναικαρα υψος καπου 1,70-1,72 με πλουσιο φουντοτο μαλλι αφανα σε στυλ 70's απο την εποχη της Ντισκο (Dianna Ross και Donna Summer μαλλι), βυζι καπου 2,5 - 3 νουμερο, με ελαχιστη κοιλια, μπουταρες και μια εντυπωσιακη αφρατη κωλαρα... στα κυβικα πλησιαζει λιγο την Γκανεζα Μπιουτη απο Φυλης 65 αλλα εχει ακομα δρομο μεχρι να την φτασει χαχαχα...Η ηλικια της πρεπει να ειναι μεταξυ 35-40 χρονων, συννενοηση κυριως στα Αγγλικα αν και καποιες Ελληνικες λεξεις αρχιζει να μαθαινει.....Κουβανεζικο Μιλφ....Εδωσα κοκκινο παραβολο, η κοπελα ηρθε σχεδον αμεσως δωματιο δεν προλαβα να βγαλω καθολο ρουχα, παπουτσια χαχα...Ευγενικη και ηρεμη κοπελα παντως.... Η σκουφατη πιπα της δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο παρολαυτα ημουνα ηδη αρκετα φτιαγμενος βλεποντας μια γυναικαρα με αυτη την φουντωτη μαλλουρα να με πιπωνει...ξεκινησα ιεραποστολικα μπαινοντας αργα στην αξυριστη μουναρα της μετα ανεβασα λιγακι στροφες και ταυτοχρονα χουφτωνα με το αριστερο μου χερι το δεξι της κωλομερι το οποιο ειχε πολυ καλη αισθηση στη αφη ηταν αφρατο και πλουσιο...μετα απο λιγο την στηνω στα τεσσερα οπου τα ειδα ολα με την αφρατη στρογγυλη κωλαρα της...πολυ ωραια αισθηση τοσο στην διεισδηση οσο και στο χουφτωμα οσο και στην θέα γενικα που ειχα (σωμα και μαλλι αφανα το οποιο το τραβαγα ελαφρα χωρις να παραπονεθει)....οσοι γουσταρουν doggystyle, εδω ειστε....μετα απο λιγο ηρθε το τελειωμα και ευχηθηκαμε καλη χρονια...αυτα παιδες, αλλη μια καινουρια μαυρουλα στο Μεταξουργειο λοιπον...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2025
Όνομα κοπέλας
Νέσση
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263
Μέγας
47
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 sonixxx11, Milfomaniac, George Alpha και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2025
Μήπως ρώτησες τι ωράρια δουλεύει φίλε μου;
review reaction 1 George Alpha, Dsar263
02 Ιανουαρίου, 2025
Μήπως κάποιος Μύστης θυμάται πως λέγονταν η Κουβανή στη Φώκαιας πριν 3 χρόνια? Νομίζω δούλευε στο 25.
02 Ιανουαρίου, 2025
οχι δεν ρωτησα ακριβως τι ωρες δουλευει παντως σιγουρα ειναι νυχτερινη βαρδια....ισως και αργα απογευμα
review reaction 1 George Alpha
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3