Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 295 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Βικτώρια την δοκίμασα πρώτη φορά σε καταδρομική, και με ρίσκο, καθώς το σαλονάρισμά της είναι αρκετά αδιάφορο.

Από τότε έγινε το στανταράκι μου στην 1η βάρδια. Την έχω πάρει 4-5 φορές μέχρι στιγμής.

Λατίνα με τέλειο σώμα, τέλειες αναλογίες, όλα φυσικά πάνω της. Κάνει απλό αποστειρωμένο πρόγραμμα, σε βάζει να πλύνεις και τα χέρια σου στο νιπτήρα πριν τον αγώνα ( στα + για μένα, γιατί δείχνει ότι δίνει έμφαση στην καθαριότητα).

Παρά το αποστειρωμένο πρόγραμμα και τα σούπερ μικρά και στενά προφυλακτικά με γεύση φράουλας που χρησιμοποιεί, η παρουσία της και οι κινήσεις της είναι αρκετές για να σε καυλώσουν. Είναι καθαρά GFE, το απόλυτο GFE για μένα, αν υπάρξει χημεία. Δεκτική σε όλα, φιλιά στο στόμα απέφευγε, την τελευταία φορά με άφησε και φάνηκε να γουστάρει.

Το αποκορύφωμα για μένα είναι όταν την βάζω στα 4, όπου με τέτοια θέαμα, δεν είναι δυνατόν να αντέξεις πάνω από λεπτό χωρίς να χύσεις βαθειά μέσα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
32
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ, Rokko28 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 2025
απολυτο gfe με αποστειρωμενο προγραμμα και χωρις φιλια που το ειδες ρε παπαρα ? ξερεις τι ειναι το gfe ?
01 Ιανουαρίου, 2025
Όπως σου απάντησα και στο σχετικό νήμα, όπως αναφέρω ΚΑΙ στην κριτική, την τελευταία φορά, πιθανώς επειδή ένιωσε πιο άνετα, έπεσαν και γλωσσόφιλα.

girlfriend experience (GFE) in British English

a service provided by a prostitute that includes more personal activity, such as kissing, than provided traditionally by sex workers

εγώ ξέρω. Εσύ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2