Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 303 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλονι με ελαφρυ χαμογελο, μια γυρα στο στριποστυλο και ξανα μεσα με τσαχπνικο στυλ.
κοντου αναστηματος, μελαμψη, η ιδιαιτερη φατσα μου θυμησε λιγο νονι λιμα-πανιωνιος (σε πιο γλυκο οσο και αν γινεται δηλαδη), κορμακι μοντελε πετιτ, μικρα βυζακια, ωραιο κωλαρακι και οκ ποδια. καποια τατουαζ επισης διασπαρτα με χαρακτηριστικο αυτο στο στερνο της. φορουσε ενα πολυ μικροσκοπικο-κορδονατο σετ ασημι-λευκων εσωρουχων και μαυρα (αν θυμαμαι καλα) πορνοτακουνα. η εικονα ειναι ωραια και εξοτικ. βγαζει μπριο και τσαχπινια και σε συνδιασμο με το ωραιο πετιτ κορμακι της περασα για δοκιμη.
ευτυχως οταν γελαει γλυκαινει.
εισοδος της κοπελας και με βρισκει στα καθαριστικα.
ειναι ευθυμη εξισου και μεσα και κατι ψιλοσκαμπαζει απο αγγλικα.
σκαω διπλα της και ξεκιναμε μινι μπαλαμουτακι στο ορθιο. χαϊδεματα σε ολο της το κορμι, το οποιο ειναι πολυ απαλο και ωραιο, χουφτωμα στο κωλαρακι της και καποια γλειψιματα στα βυζακια της.
ντρεποταν λογω μικρου μεγεθους και δεν εβγαζε το σουτιεν, το οποιο της το παραμερισα.
αχ αυτα τα ακυρα κομπλεξ.
οπως ειμαστε στο ορθιο, καθησε κρεβατι για πιπα μιας και δεν ηθελα να ξαπλωσω.
με ρωτησε για φρι, της εδωσα το οκ, με καθαρισε με μαντηλακι και ξεκινησε.
η πιπα της, οπως και με βικτωρια, ειναι σε πιο πανω λεβελ σε σχεση με την κλασικη λατιν των καποιων δευτερολεπτων. να την εχω διπλα στον καθρεφτη και να τη βλεπω να με τσιμπουκωνει με ορεξη. κανει μπασιμο μεχρι μεση και ρουφαει ολο το καβλι, απο @@ οχι εννοειται, αλλα ασχολειται γενικως με το καβλι. μην περιμενετε τρομερη ποικιλια και κατι ουαου, αλλα για λατιν ειναι μια χαρα. το κλου ηταν που μου κραταγε το καβλι και με τα δυο της χερια και το ρουφαγε διπλα στον καθρεφτη.
σταματαει, βαζει τζελ και μου λεει να ειμαι "ευγενικος" μαζι της λογω μεγεθους.
της λεω να μην ανησυχει, μιας και δε μου εβγαζε ταρζανιες, σπασιμο η' υψηλες στροφες.
πρωτη σταση σε μισιον λοιπον.
πινελιασμα στο πολυ ωραιο μουνακι της, λιγο χτυπημα πανω του και πολυ χαλαρο μπασιμο. αισθανθηκα να παιρνει μια βαθια ανασα καθως εμπαινα και με ειχε καρφωσει με τα ματακια της.
την καθησυχαζω και παλι, καναμε και λιγο πλακιτσα και ξεκινησα το πολυ γκομενιστικο γαμησακι μαζι της. να χτυπαω τεζα μητρα και να τιναζεται ελαφρως. η αισθηση απο το μουνακι της καθως μου ειχε αγκαλιασει το καβλι μου, καταπληκτικη και πολυ αισθησιακη. αυτο το "γαργαλητο" απο το μεσα εξω, το χτυπημα στο καμπανακι της τοσο οσο και η φατσουλα της που εκανε μορφασμους με μιξη απο γελακια, ηταν φουλ καβλωτικο. δεν ηθελα με τιποτα να χαλασω το σκηνικο και απλα επαιζα με τα ποδια της για διαφορετικες κλισεις σε πολυ χαλαρη ταχυτητα (πανω-κατω-πλαγια). οταν εβρισκα τοιχο σε πιο βαθια μπασιματα, αισθανομουν την πιεση στα ποδια της.
γυρισμα σε ντογκυ, οπου εκει φαγαμε καποια λεπτα μεχρι να βρουμε τη σωστη κλιση για αυτην. ματαια βεβαια, αλλα οκ.
απο μεση, φτασαμε ακρη γωνια κρεβατιου με μενα ορθιο παντα.
να εχει καμπουριασει ελαφρως και τελικα την αφησα να το παει αυτη στην ταχυτητα που ηθελε.
να γαμιεται μονη της δηλαδη.
να χουφτωνω και να χαϊδευω παραλληλα ολο της το κορμι μιας και ειναι πολυ ωραιο και μαλακο οπως προειπα. μετα απο λιγα λεπτα, την επιασα εγω τωρα και ψιλοανεβασα ρυθμο για να καταφερω να χυσω, ωσπου μετα απο καποια λεπτα εγινε εντος καποτιδιου.
με αφησε και στραγγιξα κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα.
σηκωμα για καθαριστικα, ευχαριστιες, χαμογελακια και μπαη μπαη.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι ο ιδιος οπως εχω ξαναγραψει,
2) η τσατσα δεν ενοχλησε,
3) η μια ειναι μια πολυ πετιτ μελαμψη παρουσια με πολυ ωραιο και μαλακο δερματακι. ενα μπιμπελο για μενα κοινως. η φατσα της ειναι λιγο καπως ιδιαιτερη, μου μοιαζει σαν κορη του νονι λιμα (πανιωνιος), αλλα σε συνδιασμο με το μπριο και την τσαχπινια που βγαζει, την κανει αυθορμητα γλυκεια και ομορφη (οσο γινεται). εχει ωραιο μοντελε κορμακι και γενικα σου βγαζει μια φασουλα για πολυ γουτσου γουτσου. τουλαχιστον εμενα. σε καμια περιπτωση δε μου μπηκε στο μυαλο να τη σφυροκοπησω η' να τη σπασω στο μπουτσο. θελει μαλακες κινησεις και εχει θεματακια σε στασεις και ρυθμους με τα πανω του μεσου ορου πουλακια. η πιπουλα της ειναι οκ για λατιν και γενικα ειναι για χαλαρες και γκομενικες καταστασεις. αμα εδινε και φιλακια θα ηταν το απολυτο gfe. η αισθηση απο το μουνακι της στο καβλι μου κατα τη διαδρομη του μεσα εξω, ηταν απολαυστικοτατη.
απο μενα ειναι ναι (δηλαδη ισως), για κατι χαλαρο και πολυ γκομενικο ξαναλεω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
139
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, FAT BASTARD, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2025
πέρασμα ξανά με Μία και επιβεβαίωση της κριτικής, με λίγο πιο ανεβασμένη απόδοση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1