Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 193 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα. Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη στο αγαπημένο μου στέκι, το diamond spa στην Δάφνη και την συνεύρεση με την Κατερίνα, πίστεψα πως η χρονιά έκλεισε για μένα, όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα. Έτσι πίστευα χθες, γιατί σήμερα κάτι άρχισε να με γύρο φέρνει. Ήθελα ένα γρήγορο ξεφόρτωμα. Έκανα λοιπόν μια έρευνα το πρωί και είδα ότι στο εν λόγω μαγαζί, δούλευε ένα παλιό στανταράκι, η Αναστασία, με την οποία είχα περάσει πολύ ωραία, τόσο σε αυτό το μαγαζί όσο και στο απέναντι αλλά και στην Αλκαμένους. Τελειώνοντας την δουλειά και αφού ήταν στον δρόμο μου, πέρασα από κει. Μπαίνοντας με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία, η οποία είχε και αρκετό χιούμορ, μπορώ να πω και μου παρουσίασε Βαλέρια και Μυρσίνη, ενώ η Αναστασία ήταν στο δωμάτιο. Αφού της είπα ότι γνωρίζω την κοπέλα και θα περάσω, πλήρωσα το παράβολο και με έστειλε στο πάνω δωμάτιο, λέγοντάς της ότι ξέρω που είναι και το οποίο είναι πιο μεγάλο με στρογγυλό κρεβάτι. Μετά από λίγο ήρθε η Αναστασία, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν είναι ξανθιά μιλφ με κοντό καρέ μαλλί και με μία κοιλιά που την κάνει να μοιάζει με γιουβαρλάκι, αλλά στα του αγώνα δεν μασάει πουθενά. Αφού μπήκε ξεκίνησε με παθιασμένα γλωσσόφιλα και στην συνέχεια έσκυψε και τον πήρε στο στόμα. Μετά ξάπλωσα για να βολεύεται καλύτερα και περιποιήθηκε όλη την περιοχή με ιδιαίτερη σπουδή. Κατόπιν της ζήτησα να με καβαλήσει, όπου κάποια στιγμή έκανε πως τελείωσε. Αλήθεια, ψέματα, μόνο αυτή ξέρει, ενώ μετά την έβαλα στα τέσσερα δίνοντας πόνο. Για να τελειώσω της ζήτησα πίπα και αφού ξάπλωσε πλάγια, όπου μπορούσα να της βάλω δαχτυλάκι στο μουνάκι, με τελείωσε στραγγιζοντας το εργαλείο στο στόμα της. Στην συνέχεια τα έφτυσε στον νιπτήρα και αφού ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος, αποχώρησε. Έτσι λοιπόν αποχαιρέτησα το 2024, όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να περνάτε καλά και ευτυχισμένο το 2025.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!