Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 212 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη στο μαγαζί όπου το σαλόνι βγήκε η όμορφη και ψηλή Λίζα.
Πρόκειται για μια 30χρόνη περίπου Ρουμάνα.
Εχει όμορφο πρόσωπο και αδύνατο κορμί όχι όμως σφιχτό και σφριγηλό για να χαρακτηριστεί μοντελέ.
Τα πόδια της όμορφα καλοσχηματισμένα απαλά στην αφή.
Το στήθος της ένα 1,5αρι στεκεται καλα.
Στο σαλοναρισμα μπορεί να σε μπερδέψει, είναι σοβαρή αμίλητη και ψυχρή.
Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό στα 20 €.
Είσοδος της Λίζας στο δωμάτιο όπου με βρήκε έτοιμο για μάχη.
Αρχίσαμε ένα μικρό social όπου από εκεί κατάλαβα την διαφορετική εικονα από αυτή που είδα στο σαλόνι.
Την πλησίασα και με κακομοίρικο ύφος της ζήτησα να γλείψω λιγο μουνάκι.
Η Λίζα δέχτηκε ευχαρίστως κατέβασε το στριγκ της και μου άνοιξε τα μακριά πόδια της. Έπεσα μέσα και άρχισα να γλύφω όσο πιο βαθιά μπορούσα ρουφώντας ταυτόχρονα.

Όμορφο καλοσχηματισμένο και καθαρό μουνί το έγλειψα σε βάθος.
Από μόνη της ανασήκωσε τα πόδια της και μου πρόσφερε την κώλοτρύπα της για γλείψιμο.
Δέχτηκα ευχαρίστως την προσφορά της και της γυάλισα την τρύπα.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου μου φορεσε καπότα, άρχισε μια καλή πίπα αρκετα βαθια μετριας ηδονικοτητας και διαρκειας.

Την έστησα στα τέσσερα όπου χωρίς καμία χρήση κρέμας της τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω δυνατά.
Αρκετά καλή αίσθηση του αιδοίου της αρκετά καλό και το στήσιμο της δεν έκλεβε τον έτρωγε όλο μέσα και βογγούσε ηδονικά.
Γύρισμα σε κανονική στάση όπου το ένα μου χέρι γαντζώθηκε κάτω από τον ωμο της και το άλλο από το κωλομέρι της.
Της έκανα ένα δυνατό βαθύ γαμήσι με την ίδια να ανασαίνει βαριά πάνω στο πρόσωπό μου.

Η ίδια συμμετείχε με το να με χαϊδεύει σε όλο μου το κορμί όπου έφτανε δηλαδή καθώς και να με αγκαλιάζει – να με χαϊδεύει με τα πόδια της.
Μου προσέφερε αρκετή ηδονή να νιώθω το κορμί της και τα χέρια της να με αγγίζουν και να με χαϊδεύουν και οχι να καθετε σαν αγγουρι.
Έχυσα καρφωτά και με κράτησε μέχρι που στράγγιξα τελειωτικά και τον εβγαλα απο μεσα της πεσμενο.
Σιγουρα προκειται για μια αρκετα καλη καταθεση πιο πανω level απο τα συνηθισμενα, εφυγα απο τη Λιζα ανακουφισμενος.
Ειχα παει λιγο μετα την εναρξη της βαρδιας της οπου τη βρηκα ξεκουραστη και ευδιαθετη.
Ευχομαι να περασετε το ιδιο καλα η και καλυτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx