Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 85 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά την προχθεσινή ανάρτηση περί φόλας στη Μαραθώνος, Μύστες - Ιεροφάντες μου έδωσαν τη σωστή πληροφορία, η οποία αποδείχτηκε ακριβής και τους ευχαριστώ και από εδώ πέρα για την αλληλεγγύη.
Target: Χριστίνα, Μαραθώνος 57, βραδινή βάρδια.
Τυχαίνει νωρίτερα απόψε να βρίσκομαι στο Γκάζι με παρέα βαρετή. Και έρχεται η φλασιά: "παιδιά πετάγομαι μέχρι τ'αμάξι επιστρέφω σε λίγο". Σε 5 λεπτά ήμουν στην Μαραθώνος, τη στιγμή που ξεκινούσε η βάρδια της Χριστίνας.
Οι περιγραφές στις κριτικές των Μυστών είναι ακριβέστατες, απλά επιβεβαιώνω πως πρόκειται για Ρώσικο μιλφογκιλφ, ηλικία 50+, με στεγνό σώμα. Εκδίδεται στο τρίτο δεξιά σπιτάκι, με σπεσιαλιτέ το ελεύθερο στοματικό, στο δωμάτιο που μοιάζει σαν καλύβα στο δάσος. Ωραία φάση η διακόσμηση και πολύ καθαρό το δωμάτιο.
Δίνω το Κυανό Όστρακο και μπαίνω στην καλύβα. Είσοδος Χριστίνας μετά από 5 λεπτά. Πάω να χαιρετίσω και μου κάνει σσσσσ και μου δείχνει να ξαπλώσω και να το βουλώσω. (Εδώ είμαστε μάγκα μου.....)
Ξεκινάει με καραμέλωμα στις μπάλες και μετά βεντουζώνει την πεσμένη πούτσα μου (είχα πιεί και κάτι Τζώνυ στο μαγαζί, οπότε ήταν πολύ γερό το κρας τεστ). Αρχίζει ένα ρολάρισμα της βαλάνου με τη γλώσσα σε κατά μέτωπο επίθεση, εννοείται χωρίς χέρι καθόλου, με ένα πάθος σαν να ήταν γκόμενα και αυτό να ήταν το πρώτο μας γαμήσι. Αυτό ήταν το πιο βασικό που με εξίταρε. Το πάθος της. Μου θύμισε την καλτ τσόντα "Τρελή για τον πούτσο". Η ένταση του ρουφήγματος ήταν τέτοια που τη σταμάτησα 2 φορές. Δε με ρώτησε τίποτα. Ήξερε γιατί είχα πάει και τι να μου δώσει. Όταν πια με είχε κάνει κάγκελο, άρχισε να κόβει ταχύτητα, γιατί ήξερε οτι το τέλος πλησιάζει, αλλά η γλώσσα της δε σταμάτησε δευτερόλεπτο να ρολάρει βελούδινα πάνω στο παπάρι μου. Εννοείται δεν ρώτησα καν αν τα παίρνει στο στόμα. Είχαμε συνεννοηθεί χωρίς να πούμε ούτε λέξη. Άρχισα να κερνάω τον Τζώνυ μεταλλαγμένο σε κρεμπιέ στο λαρύγγι της. Πραγματικά, τέτοιο λαρύγγι ούτε η Μαρία Κάλας! "Αρτίστα" η Χριστίνα! Αφού τελείωσα, με κράτησε άλλα 2 λεπτά ανάμεσα στα χείλη της, μέχρι να χαλαρώσω. Τότε σηκώθηκε, πρώτα καθάρισε εμένα και μετά πήγε στο νιπτήρα να φτύσει. Έκανε μια θεατράλε υπόκλιση, σε στυλ ντίβας της όπερας (μάλλον έχει κάνει μπαλέτο μικρή) και αναχώρησε, αφήνοντάς με πετσοκομμένο και αναρωτώμενο "τι παράσταση έδωσε η τύπισσα". Συνοψίζοντας, για όποιον ψάχνει μια Ρώσικη πιπάρα με τελειωτικό στο στόμα στη βραδινή ζώνη, η Χριστίνα είναι ο προορισμός.
Ευτυχές το νέο έτος και οι τσάρκες με υγεία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2024
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Geroxekoutis
Μέγας
29