Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 272 10
Μπουρδέλα
203150
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βραδυνό πέρασμα από τον οίκο στον όροφο ήταν η Ρίτα ψηλό κουκλί με καλή διάθεση, παράβολο 20€ στην αρχή δίστασα αλλά το έδωσα το δωμάτιο απλό με καθρέφτες μπήκε χαμογελαστή χαδακια γλείψιμο στο στήθος από μεριά της, με ε το στήθος της μου χάιδευε το εργαλείο μέχρι που με έφτιαξε καλά, πίπα με σκούφο μέτρια προς καλή εγώ συνεχώς χάιδευα χωρίς καμία διαμαρτυρία, φτιαγμένος τέρμα της λέω να σταματήσει γιατί δεν θα την έβγαζα πολύ ακόμα, ανεβαίνει πάνω και δίνει ρυθμο και μετά την γυρνάω κανονικά παίρνει πολύ καλή θέση μπαίνω τέλεια και οι μπάλες χτυπάνε με την παλινδρόμηση στο μουνάκι της, έχει τυλιχτεί γύρω μου και το σώμα μου τρίβετε πάνω της με φυλάκια από εμένα στο λαιμό και το στήθος της μέχρι που τελείωσα, με στραγγιξε και με βοήθησε να βγω από μέσα της χωρίς απρόοπτα, σηκωθηκαμε την αγκάλιασα πάλι την φιλούσα στο στήθος και εκείνη χωρίς καμία βιασύνη χαμογελούσε, τέλος την ρώτησα αν ήταν μοντέλο και εκείνη μου είπε γελώντας ( ναι μοντέλο σέ μπουρδέλο) ??? τσατσά δεν ενόχλησε πρέπει να έκλεισα 10+ λεπτά μέσα, έξω είχε κόσμο ακουγόταν, θα ξαναπάω άλλη μια φορά σίγουρα και βλέπουμε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού