Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 58 10
Μπουρδέλα
99374
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επίσκεψη στο μαγαζί όπου στο σαλόνι βγήκε η όμορφη και σέξι milf νατάσα.
Πρόκειται για μία ουκρανή μετρίου αναστήματος με καλό σώμα, γυναίκας της διπλανής πόρτας.
Εχει 2,5αρια βυζιά με μεγάλη ρόγα.
Ο κώλος της όμορφος όχι ιδιαίτερα σφριγυλός αλλα απαλός στην υφή.
Το πρόσωπό της πολύ όμορφο σέξι μυτούλα λεπτη, μακριά πλατινε μαλλιά και πανέμορφα μπλε ματια.
Δεν γνωρίζει καθόλου ελληνικά συνεννόηση έγινε στα αγγλικά, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό τα 10€.
μικρή αναμονή στο δωμάτιο όπου ήρθε μέσα η νατάσα.
ξάπλωσε δίπλα μου και έκανε κίνηση να σκισει καπότα.
Της ειπα ότι θέλω χωρίς και μου είπε ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό χωρις extra λεφτά.
Εβγαλα από το πορτοφόλι μου 5€ και της τα έδωσα. Ξεκίνησε ένα ακάποτο πραγματικά καλό τσιμπούκι με deep throat και πολύ ωραίο ρυθμο.
Δεν πέρασε από μπάλες αλλά η τσιμπουκάρα της ήταν όλα τα λεφτά.
Η διάρκεια του ικανοποιητική μου γέμισε τον πούτσο σάλια.
Την έστησα στα τέσσερα και μπήκα μέσα της χωρίς χρήση κάποιου gel. Αρχικά ήταν στενή αλλά μετά από μερικές πουτσιές το μουνί άνοιξε.
Δεν έκλεψε στο σφυροκόπημα που έφαγε ωστόσο βογκούσε και μου έλεγε να κόψω φόρα γιατί τον είχα μεγάλο.
Την γύρισα σε κανονική στάση όπου πήγα να γλύψω τις βυζάρες της αλλά μου ζητούσε extra χρήματα, εννοείται δεν τα έδωσα.
Μετά πήγα να την φιλήσω στο στόμα αλλά και για αυτό μου ζήτησε έξτρα χρήματα εάν ήθελα και γλωσσόφιλλα. Της ζήτησα να την τελειώσω στο στόμα αλλά και για αυτό πάλι μου ζήτησε έξτρα χρήματα.
Δεν της έδωσα τίποτα, γατζώθηκα από τους ώμους την γάμησα δυνατά κοιτωντας τα όμορφα ματια και προσωπο της.
Την έχυσα καρφωτά μέσα στο μουνί.
Εμεινε από κάτω μου μέχρι να στραγγίξω όπου ντύθηκε με πολύ αργό ρυθμό και έφυγε από το δωμάτιο.
Μέτρια προς κακή συνεδρία με την νατάσα αξίζει μόνο να την γαμάς σε κανονική στάση και να βλέπεις τα υπέροχα μπλε μάτια της, σίγουρα όποιος έχει να διαθέσει extra χρήματα μες στο δωμάτιο θα περάσει πολύ καλύτερα από εμένα.
Πρόκειται για μία ουκρανή μετρίου αναστήματος με καλό σώμα, γυναίκας της διπλανής πόρτας.
Εχει 2,5αρια βυζιά με μεγάλη ρόγα.
Ο κώλος της όμορφος όχι ιδιαίτερα σφριγυλός αλλα απαλός στην υφή.
Το πρόσωπό της πολύ όμορφο σέξι μυτούλα λεπτη, μακριά πλατινε μαλλιά και πανέμορφα μπλε ματια.
Δεν γνωρίζει καθόλου ελληνικά συνεννόηση έγινε στα αγγλικά, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό τα 10€.
μικρή αναμονή στο δωμάτιο όπου ήρθε μέσα η νατάσα.
ξάπλωσε δίπλα μου και έκανε κίνηση να σκισει καπότα.
Της ειπα ότι θέλω χωρίς και μου είπε ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό χωρις extra λεφτά.
Εβγαλα από το πορτοφόλι μου 5€ και της τα έδωσα. Ξεκίνησε ένα ακάποτο πραγματικά καλό τσιμπούκι με deep throat και πολύ ωραίο ρυθμο.
Δεν πέρασε από μπάλες αλλά η τσιμπουκάρα της ήταν όλα τα λεφτά.
Η διάρκεια του ικανοποιητική μου γέμισε τον πούτσο σάλια.
Την έστησα στα τέσσερα και μπήκα μέσα της χωρίς χρήση κάποιου gel. Αρχικά ήταν στενή αλλά μετά από μερικές πουτσιές το μουνί άνοιξε.
Δεν έκλεψε στο σφυροκόπημα που έφαγε ωστόσο βογκούσε και μου έλεγε να κόψω φόρα γιατί τον είχα μεγάλο.
Την γύρισα σε κανονική στάση όπου πήγα να γλύψω τις βυζάρες της αλλά μου ζητούσε extra χρήματα, εννοείται δεν τα έδωσα.
Μετά πήγα να την φιλήσω στο στόμα αλλά και για αυτό μου ζήτησε έξτρα χρήματα εάν ήθελα και γλωσσόφιλλα. Της ζήτησα να την τελειώσω στο στόμα αλλά και για αυτό πάλι μου ζήτησε έξτρα χρήματα.
Δεν της έδωσα τίποτα, γατζώθηκα από τους ώμους την γάμησα δυνατά κοιτωντας τα όμορφα ματια και προσωπο της.
Την έχυσα καρφωτά μέσα στο μουνί.
Εμεινε από κάτω μου μέχρι να στραγγίξω όπου ντύθηκε με πολύ αργό ρυθμό και έφυγε από το δωμάτιο.
Μέτρια προς κακή συνεδρία με την νατάσα αξίζει μόνο να την γαμάς σε κανονική στάση και να βλέπεις τα υπέροχα μπλε μάτια της, σίγουρα όποιος έχει να διαθέσει extra χρήματα μες στο δωμάτιο θα περάσει πολύ καλύτερα από εμένα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2024
Ήθελα να γράψω κριτική αλλά με πρόλαβες. Σε μένα δεν έκανε ελεύθερο, παρ'όλο που το ανακοινώνει η τσατσά. Της έδωσα λίγα έξτρα και με άφησε μόνο 69 να κάνουμε. Ευτυχώς έφυγε και δεν θα ξαναχάσει τον χρόνο του κανένας άλλος.
DM
Dio Maiden Priest
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1