Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 303 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μικροκαμωμένη μελαχρινη με το μουτρακι της να μετραει χιλιομετρα ηδονής..
Η μικρη μουδιασε οταν με ειδε ...ολοφανερο οτι ημουν η πρωτη της εμπειρία ως θηλυκή επιβητωρ..Ακουμπησα το χερι μου στο προσωπακι της και έκαιγε..της χαμογελασα και στα ισπανικα της ειπα να ηρεμησει και οτι η ομορφια της εχει το χαρισμα να ηρεμει τα ενστικτα μας ..τοτε τις ζητησα να λικνιζεται στα χερια μου με τροπο που θα αγγιξω ολο της το κορμι ..οσο εκεινη χαλαρωνε χορευοντας με τα χαδια μου της ζητησα να μου δωσει τις ανασες που χαρισε στον καλυτερο γαμια της ...καθως οι ανασες γινοντουσαν ολο και ποιο βαθιες τις ζητησα να μην χασει το βλεμα της απο τα ματια μου ...ακουμπησα το σταπον στην κλειτοριδα της και τις ειπα οταν νιωσει οτι το θελει μεσα της βαθεια , να το παρει και να το βαλει μονη της και οσο βαθια θελει ........τις εδωσα 5 λεπτα να παιξει και να εκφραστει ...οταν αρχισε να ιδρωνει της ζητησα να μείνει ακουνητη και απλα να το απολαυσει ...γλυκια μου ΜΙΑ εισαι πανεμορφη ...οταν ενιωσα τα ζουμια της να τρεχουν με τα μπουτακια της να με σφίγγουν ...επιασα τα πατουσακια της και καπακι αρχισα παλι να την γαμαω οσπου μου παρεδωσε και τα τελευταια της υπεροχα ζουμια ...που φυσικα της τα εδωσα να τα γλυψει ...δικα της ηταν ..το αξιζε...οσο για τα βυζάκια σου σκετο υπογλώσσιο
Φιλια μικρη μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μία
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Magi
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 review reaction 2 Ημεδαπος , Dsar263, Johnny Red2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2024
εί δω λο Ναι!
review reaction 2 Magi
28 Δεκεμβρίου, 2024
Ούαου,που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης....
review reaction 4 Magi
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2