Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 212 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Λίζα την είχα δει άλλη μια φορά αλλά πέρασα με την Όλγα, οπότε σήμερα δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Πλήρωσα πέρασα στο δωμάτιο και μετά από λίγο ήρθε και η Λίζα. Γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει την πούτσα. Της έδωσα μερικά πεταχτά φιλάκια στον λαιμό ενώ απολάμβανα τα χάδια της και μύριζα το άρωμα της. Όταν μου σηκωθηκε κατα το ήμισυ μου φόρεσε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα. Καλή πίπα αν και με προφυλακτικό. Το να την βλέπεις να ρουφάει την πούτσα σου δεν μπορεί να μην σε φτιάξει. Ταυτόχρονα της χάϊδευα την κωλάρα και την έπαιρνα μάτι από τον πλαϊνό καθρέφτη. Σταμάτησε για να κάνουμε σεξ αλλά της ζήτησα να συνεχίσει κι άλλο και δεν αρνήθηκε. Μάλιστα στήθηκε και καλύτερα, σπάζοντας την μέση της και προσπαθώντας να την βάλει όλη στο στόμα της. Η ανόρθωση ήταν στο μέγιστο οπότε όταν σταμάτησε της είπα να με καβαλήσει. Έβαλε λίγο τζελ και καθησε πάνω στην πούτσα μου. Άρχισε να κουνιέται ρυθμικά ενώ εγώ της χουφτωνα τα κωλομέρια κσι την ανεβοκατέβαζα ρυθμικά. Όταν έκοψε λίγο ρυθμό, κατάλαβα ότι κουράστηκε και της είπα να αλλάξουμε στάση. Την έστησα στα τέσσερα και τον έχωσα στο μουνάκι της. Είχε στηθεί τέλεια και εσπρωχνε κι αυτή προς τα πίσω. Για κανα τρίλεπτο την πρεσάρισα χωρίς διαμαρτυρία. Μετά χαμήλωσε εντελώς ακουμπώντας το κεφάλι της στο στρώμα και με το χέρι της μου χαϊδευε τα μπαλάκια. Επιτάχυνα ζουλωντας τα κωλομέρια της και εκεί ήρθε το τέλος. Έμεινε εκεί να στραγγίξω με την ησυχία μου και μετά τραβήχτηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ. Ντύθηκε, την ευχαρίστησα και βγήκε από το δω.
Το κορίτσι προτείνεται ανεπιφύλακτα. Έχει καλό κορμί, καλή συμμετοχή και δεν δυσανασχετεί καθόλου. Οπότε σίγουρα θα περάσετε καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης