Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 306 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στην Ιβανα το απόγευμα 26/12. Περίμενα λίγη ώρα γιατί είχε δύο πελάτες πριν από εμένα. Υπήρχε στο χώρο και μια καινούργια Ουκρανή η Αλίσα. Η τσατσά μου είπε ότι καί οι δύο κοπέλες κάνουν το ίδιο πρόγραμμα. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, 69 όλες τις στάσεις . Βέβαια όσο περίμενα να αδειάσει δωμάτιο για την Ιβανα η τσατσά ποτέ έλεγε για την Αλίσα ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πότε ότι δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα..... Δεν έβγαλα συμπέρασμα..... τέλος πάντων με οδήγησε στο δωμάτιο για να περιμένω την Ιβανα. Πληρώνω μπαίνω γδυνομαι και ακούω ένα ελαφρύ χτύπημα στην πόρτα.....ήταν η τσατσά... Ανοίγω σκαστη την πόρτα και μου λέει ότι η κοπέλα δεν κάνει πρωκτικό και ότι δεν φιλά στο στόμα !!! Οκ της λέω...τι να κάνουμε..... έτσι και αλλιώς την είχα ξαναπάρει την Ιβανα και πήγα για το στοματικό της. Μετά από λίγο έρχεται η πόρνη..... Με χαιρετά την χαιρετώ της λέω χρόνια Πολλά..... Και αυτή μου ορμά και μου δίνει μερικά γλωσσοφιλα !!! Προηγουμένως είχε βάλει τζελ στο μουνακι αλλά και στο κωλαρακι !!!! Τώρα γιατί έβαλε τζελ από πίσω αφού ανακοινώθηκε ότι δεν κάνει πρωκτικό.....δεν ξέρω ! Μετά τα γλωσσοφιλα αρχίζει να με γλείφει στο σώμα και να κατεβαίνει.... Της ζήτησα να ξαπλώσει να την γλείψω και εγώ και αρνήθηκε..... προσπάθησα να της φιλήσω τα βυζιά..... Δεν ήθελε.....την άφησα λοιπόν να κάνει παιχνίδι μόνη της..... με πλακώνει στα τσιμπούκια ακαποτα. ...και στο ρουφηγμα αρχιδιων με σθένος....της λέω σιγά σιγά.... υπακούει ..... Της χτυπώ την ψωλή στην γλώσσα της και το δέχεται.....της λέω κάτσε να σηκωθώ... Σηκώνομαι και αρχίζω να της γαμώ όρθιος τ στόμα. Την έβαλα να μου γλείφει το πέος από την κάτω μεριά στο frenulum.... απόλαυση! Όταν νιώθω ότι θα τελειώσω της τον ζωμό στο στόμα της πιέζω ελαφρά το κεφάλι και αρχίζω να αδειάζω πολύ καυτό σπέρμα στο στόμα της..... νιώθω λίγο τα δόντια της στην βάλανο του πέους μου και αρχίζω να ανησυχώ λίγο. Τελικά στραγγιξα και βγήκα..... Και τι κάνει ;;;;; Τα καταπίνει αμέσως, μου χαμογέλασε και ντύθηκε γρήγορα και με χαιρέτισε και έφυγε .... Στον νιπτήρα ούτε που πλησίασε να ξεπλύνει το στόμα της .....όταν πήρε το κομπινεζον που είχε αφήσει πάνω στα ρούχα μου.... Πήρε μαζί κατά λάθος και το σωβρακο μου...το άφησε μετά.... ντύθηκε....και έφυγε.... Αυτά.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
KATASKOPOS
Μέλος
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 tarifas pirea, Johnny Red2, STAVROS6969 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2024
Τι πίνει η τύπισσα ξέρουμε?
27 Δεκεμβρίου, 2024
Ξέρουμε κάποια άλλη που τα καταπίνει?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2