Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 295 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
σαλοναρισμα τυπικο με ενα απλο σετ μαυρων εσωρουχων και μαυρα εξισου πορνοτακουνα καλης αισθητικης παραδοξως. λεπτεπιλεπτα δηλαδη και οχι αυτα τα ακυρα και χοντροειδεστατα.
μετριου προς ψηλου αναστηματος, καστανα μαλλια μεχρι ωμους, συμπαθητικη φατσα με γυαλια μυωπιας (η' για το στυλ ισως), μικρο φυσικο βυζι, αδυνατο κορμι, λιιιιγο αφρατη κωλαρα με λιγο κυτταριτιδα σε σχεση με το υπολοιπο κορμι, η οποια δε με χαλαει καθολου γιατι ηταν τοσο οσο (θηλυκη) και ωραια ποδια.
η εικονα στο συνολο ειναι οκ και περασα για δοκιμη μιας και δεν την ειχα ξαναδει.
μαζι της ηταν μια αννα με ξανθο-πορτοκαλι-κατι μπουκλε μαλλι, η οποια δε μου εκανε σαν εικονα λογω ακυρων πλαστικων επεμβασεων σε κωλο κλπ.
γενικως αυτοι οι οικοι (οροφος και ισογειο) ειναι στην ανανεωση κοριτσιων με αλλα παρεμφερη "καταστηματα", και ενεκα και ανακαινισεως δωματιων οπως εχω ξαναπει, αξιζει η βολτα. η μονη μαλακια ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας φωτισμος και ειναι λες και βρισκεσαι σε ανακριση.
εισοδος στο δωματιο και αμεσως πιανει καποτα, τη σκιζει και με περιμενει μιας και ημουν στα καθαριστικα.
ωραια λεω, ακομα ενα τυπικο γαμησι μολις ειχε ανατειλει.
πηγαινω διπλα της και παω να ξεκινησω ενα ψιλομπαλαμουτι, αλλα ματαια.
εσκασε κατι χαμογελα, επιασα λιγο βυζι και χουφτωσα την κωλαρα της, αλλα γενικως... δεν.
η φαση ηταν κλασικα αρπακολα.
κομιουνικεησο στα λατιν για οσους ξερουν και στη νοηματικη για ολους τους υπολοιπους, οπως εγω.
το σουτιεν δεν το εβγαλε και καθησε-ξαπλωσε κρεβατι για πιπα, μιας και δεν ηθελα εγω να ξαπλαρω.
η πιπα της ειναι η κλασικη λατιν των καποιων λεπτων η οποια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. σκοπιμα την κρατησα παραπανω ομως για να σηκωθει καλα το πουλι μου. απλα μεσα εξω χωρις καμια ποικιλια η' ηδονικοτητα.
πηγα να βγαλω το σουτιεν και καπως δυσανασχετησε, μαλλον εχει η' της εχουν δημιουργησει κομπλεξ με το μικρο μεγεθος της. προσωπικα δε με χαλαει και της το παραμερισα λιγο για να το χουφτωσω οσο με πιπωνε. δε θυμαμαι αν ειχε πιρσινγκ να πω εδω. επισης χουφτωνα το κωλι της οσο μπορουσα και χαϊδευα και την πλατη της.
εχει ωραιο και μαλακο δερμα.
πρωτη σταση σε νορμαλ μου δειχνει, αλλα της κανω νοημα για ντογκυ για να δω πως παει το εργακι.
τζελ και μου στηνεται πλαγιαστα, για να αποφυγει τη συνολικη διεισδυση.
ωπα λεω, καλα ξεκινησαμε χαχαχα.
μπαινω χαλαρα και παω να ανεβασω, αλλα με το γυρισμα της λεκανης της δεν εμπαινα ολος. αναγκαζομαι λοπον να παρω και εγω την αναλογη κλιση και ξεκιναω εγω τωρα το εργακι. δυσανασχετηση στα καπακια και προσπαθεια για αποφυγη, καποιες κραυγες επισης, αλλα την ειχα γραπωσει και δε μπορουσε. επαιξα λιγο με τις κλισεις και τα ποδια μου, μεχρι και πανω στο κρεβατι εβαλα το ενα για πιο βαθος... οσο με αφηνε. της γραπωσα το σουτιεν και το τραβηξα για αντισταση και μου εβαλε το ενα χερι της στο ποδι που ειχα πανω στο κρεβατι. το μονο καλο στοιχειο της συνολικης συνερευσης σαν εικονα btw.
η θεα γενικως ειναι ωραια, γιατι ετσι φαινεται και η κορμαρα της καλυτερα.
αισθανομουν την πιεση που μου εβγαζε και εκοψα αφου ειχε θεμα, αλλα και για να μη ξενερωσω.
μου πεταγε και κατι λατινικα τα οποια δεν καταλαβαινα.
χαϊδεματα ολουθε σε πλατη, κωλο, γαμπες, ποδια και κρατημα ωμων για λιγη αντισταση.
την πηγα ετσι για καμποσα λεπτα ωσπου βαρεθηκα την πιεση που δεχομουν και δε μπορουσα να το ευχαριστηθω.
ανακουφισμενη καπως μου λεει για νορμαλ.
τη φερνω στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο.
πινελιαζω το ωραιο της μουνακι με το καβλι μου, το χτυπαω και λιγο, μου ειπε κατι ισπανικα εκει επισης και μπαινω μεσα της χαλαρα. εχω τα ποδια της στα χερια μου και ξεκιναω το ιν-αουτ. εκει μου εβγαλε αλλη πιεση επισης και μου επαιζε τα ποδια λες και ηταν ψοφια κατσαριδα, γυρνοντας ταυτοχρονα τη λεκανη της. ε ρε πουστη μου λεω τι γινεται ?
χαχαχα αρχισαν να με πιανουν τα γελια ελαφρως.
η φαση να ειναι λιγο κωμωδια με το σκηνικο, να εχω τα ποδια της στα χερια μου, να μου γυρναει τη λεκανη της ετσι ανασκελα οπως ηταν και να πηδαω οσο μπορουσα σε αργο τεμπο, μιας και δε μπορουσα να το συγχρονισω ολο αυτο.
μην τα πολυλεω, μετα απο καμποσα λεπτα αυτης της κωμωδιας και επειδη δεν ηθελα αλλη σταση γενικως, καταφερα και εχυσα εντος καποτιδιου.
ευτυχως με αφησε και στραγγιξα κανονικοτατα.
σηκωμα για καθαριστικα, κατι χαμογελα μου εκανε, μου πεταξε κατι λατινικα επισης και μπαη μπαη.
με γελιο πηγα στα καθαριστικα, σαπουνισα το παπαρι μου, ντυθηκα και λακησα.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ο ιδιος, οπως εχω ξαναπει και στις προηγουμενες κριτικες μιας και εχω βαλει και αναλογες φωτος απο ολα τα δωματια,
2) η τσατσα δεν ενοχλησε,
3) η χλοη ειναι μια συμπαθητικη παρουσια της εποχης, αλλα μεχρι εκει. πιπα δεν κανει της προκοπης, οπως ολα τα λατινοειδη σχεδον, να γαμιεται επισης δεν μπορει λογω μεγεθους και δε ξερει. κλεβει στα στησιματα και γενικως ειναι για ενα απλο ξεφορτωμα χωρις να εχεις πολλες απαιτησεις η' για να λες οτι πηδηξες μια ωραια γκομενα+... για το παλμαρε δηλαδη.
απο μενα ειναι οχι λοιπον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
papaphilips