Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 163 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημεριανή επίσκεψη με παρουσίαση της Άννας από την ευγενική υπηρεσία. Ζουμερή με μεγαλούτσικο στήθος και αραχνούφαντο φόρεμα. Σε 5 λεπτά βγήκε και η Άντζελα από το δωμάτιο με ωραίο κοντό ξανθό μαλλί και αεράτη. Αποφάσισα να τις δοκιμάσω σε παρτούζα. Αναμονή για περίπου 10 λεπτά στο δωμάτιο μέχρι να μείνουνε και οι δύο ελεύθερες από πλάτη. Είσοδος πρόσχαρη και των δύο σε πολύ ευχάριστο mood. Με βάλανε στο κρεβάτι όπου η Άννα ξεκίνησε ένα ικανοποιητικό τσιμπούκι ενώ η Άντζελα με φίλαγε παντού και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις ρώγες μου μέχρι που τις άλλαξα στάση ξεκινώντας η Άντζελα φουλ καραμέλωμα στα αρχίδια μου και η Άννα δίπλα μου να τις ρουφάω τις βυζάρες της. Το τσιμπούκι της Άντζελας πολύ καλό μέχρι που είπα στην Άννα να ανέβει πάνω μου να την γαμήσω. Με καβάλησε ανάποδα με θέα την κολάρα της και η Άντζελα δίπλα μου να τις γλείφω και να ρουφάω τις ρώγες της. Βάζω την Άννα στα τέσσερα και έρχεται από πίσω η Άντζελα χαιδεύοντας με παντού όσο κάρφωνα πισοκωλλητά την Άννα και κάποια στιγμή ξεκίνησε να μου βάζει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα το οποίο το γούσταρε πολύ όπως κι εγώ. Μετά της λέω ήρθε η ώρα σου και σένα. Την ξαπλώνω, της σηκώνω τα πόδια και τον χώνω μέσα της με μανία. Η έκφυλη φάτσα της δεν με άφησε να έχω διάρκεια. Βγαίνω από μέσα της και τις βάζω δίπλα δίπλα και τις δύο για να τις χύσω στις βυζάρες τους. Τελικά τα έδωσα μόνο στην Άντζελα η οποία τρελάθηκε με την μεγάλη ποσότητα που την πότισα. Άψογη συμμετοχή και οι δυό τους. Καμία ενόχληση από την τσατσά. Άψογη. Χρόνος παραμονής σίγουρα πάνω από 15 λεπτά χωρίς να χτυπήσει ποτέ η πόρτα. Επόμενη επίσκεψη πολύ σύντομα !!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€