Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 299 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κυριακάτικη τσάρκα και με έτρωγε το καυλί μου για κωλοεξερευρήσειςΚουλ Στο ισόγειο εδώ και κάποιο καιρό δουλεύει η λατίνα Άννα. Πρόκειται για μια νεαρή με λεπτό σώμα, ανύπαρκτο βυζί και ωραίο πίσω σύστημα. Έχει βάλει πρόσθετα ξανθά μαλλιά τύπου αφάνα. Θυμήζει κάτι καυλάκια το καλοκαίρι στα beach bars που φοράνε μαγιό κορδόνι και πίνουν φλώρικες μπύρες τύπου Bud η CoronaΧαμόγελο με γλώσσα Το πρόγραμμα της είναι ελεύθερη φλογέρα και με έξτρα 20€ ανακοινώνεται και κώλος!
Λίγο τα βλέμματα που ανταλλάξαμε στο σαλόνι, λίγο το ότι δίνει κώλο, με ώθησαν να περάσω.

Ήρθε το καυλάκι στο δωμάτιο και με βρήκε ήδη καυλωμένο. Είναι τσαχπίνα και ευδιάθετη, πλην όμως φυγόπονηΈρχεται ροπαλιά
Προκαταρκτικά δεν παίξανε, μόνο κάτι ψιλοπαιχνιδίσματα.

Έπιασε το καυλί μου και άρχισε να το πιπιλάει με τη γλώσσα και να παίζει με τη γλώσσα το πουτσοκέφαλοΧαμόγελο με γλώσσα Το έκανε για λίγο και μου φόρεσε κάλτσα. Νόμιζα ότι πάει για γαμήσι, αλλά αυτή συνέχισε τη πίπα και έκανε και ωραίο deepthroatΝαι!
Φιλάκια δυστυχώς δεν δίνει και μου ζήτησε έξτραΈρχεται ροπαλιά

Της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα για να της τον φερμάρω στη ροδέλα της! ΑρνήθηκεΓαμήσου Ήθελε ιεραποστολικό κωλογαμήσι! Σάλιωσε το κωλί της και το προετοίμασε. Δεν είχε φέρει κρέμαΚεφάλι σε τοίχο! Τη γύρισα στα πλάγια, ενώ δεν ήθελε και δεν έμπαινε γιατί σφιγγότανΓαμήσου Της είπα να έρθει στα τέσσερα και δεν ήθελεΚεφάλι σε τοίχο! Αφού της είπα πως θα πάω σιγά, γύρισε, αλλά πάλι σφιγγότανΓαμήσου
Τελικά, της έβαλα δάχτυλο στη σούφρα και άρχισε να φωνάζειΧαχαχα! Τη γύρισα στα πλάγια και σιγά σιγά το χώνεψε το κατάρτι στο ροδέλι τηςΝαι!

Της γαμούσα το κωλί στα πλάγια, με εκείνη να κάνει μορφασμούς πόνου. Ο κώλος της είχε καλή αίσθησηΑγγελούδι Της έριχνα μερικές καρφωτές πουτσιές στο σουφράκι και εκείνη άρχισε τα finishΚεφάλι σε τοίχο! Κάποια στιγμή τον τράβηξε και τον έβγαλεΔάκρυ

Της άνοιξα τα πόδια, τον έχωσα στη μούνα της και άρχισα να τη γαμάω με φόρα και με έντασηΝαι!

Βλέποντας ότι περνούσε ο χρόνος, της ζήτησα να μου πάρει μια τσιμπούκα να αδειάσω!!! ΑρνήθηκεΈρχεται ροπαλιά
Της ζήτησα να μου μουλιάσει τις αρχιδάρες και ευτυχώς το έκανε.

Μου καραμέλωνε ωραία τις αρχιδόμπαλες και σε αυτή τη φάση κέρασα το χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ Ναι!

Σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, αλλά γενικά είναι αγενέστατηΓαμήσουΓαμήσου

Συμπερασματικά, η Άννα είναι ένα ωραίο λατινάκι καυλάκι, αλλά γενικά είναι της λούφας. Το κωλί της αποφεύγει να το δώσει και όταν το δίνει είναι για λίγο. Τα υπόλοιπα ναι μεν τα κάνει, αλλά κοιτάει όσο μπορεί να τα αποφύγει. Είναι μεν τσαχπίνα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ήταν μια μέτρια, θα έλεγα, εμπειρία. Για μια φορά και ως εκεί.

Αν τη πάρει κάποιος, μόνο στο 20ρικο και χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Απλά για χαβαλέ...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μήτσος Μπάμπολας