Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 56 10
Μπουρδέλα
72179
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Καταρχήν να πω, ότι εδώ και χρόνια οι "υπηρεσίες" στα σπίτια του Μεταξουργείου
και ειδικά στην τιμή των 10€, είναι από ελλείμματος έως και απαράδεκτες!
Εκτός εάν γνωρίζεις την κοπέλα για τις "προσφορές" της και την εμπιστεύεσαι!!
Το όνομα της νεαρής είναι Καρίνα! Πρόκειται για μία 19χρονη Ρουμάνα με μεγάλες φυσικές "χυτές" βυζαρες και μεγάλη κωλαρα.
(Διευκρίνηση) ο οίκος είναι ο αριστερός από την οδό της φωτογραφίας.
Αναγγελία για ελεύθερο στοματικό και πιασίματα!
Πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο έρχεται η Καρίνα.
Λίγο social, ξάπλωσε... μου λέει!
Με ρωτάει εάν θέλω ακαποτο, της λέω ναι και ξεκινάει.
Είχε βάλει το σώμα της κατά τέτοιον τρόπο ώστε τα πόδια της να είναι κοντά στα χέρια μου και να με κοιτάει σαν να είναι απέναντί μου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω με τα βυζια της και να αδυνατώ να βάλω δάχτυλο στο μουνι της!
Η πιπα της αρκετά καλή και αισθησιακή αλλά χωρίς τα υπόλοιπα που ανέφερα, το αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο!
Μετά από λίγο με ρωτάει πως θέλω να την γαμησω και της ζητάω να με καβαλήσει για να έχω θέα τις βυζαρες της!
Ξεκινάει το "σφυροκοπημα" και μετά από λίγο επέρχεται το τέλος!
Συμπέρασμα: οι κοπέλες είναι "δασκαλεμενες" από τους ανθρώπους των οίκων να κάνουν τα ελάχιστα για να πάνε στον επόμενο πελάτη!
Έτσι όμως ουσιαστικά χάνουν πελάτες! Ο δυσαρεστημενος πελάτης απλά δεν θα ξαναπάει.
Και βέβαια όπως κι εγώ, θα το κοινοποιήσει στο site ώστε να ενημερώσει τους υπόλοιπους "συναγωνιστές"!!
Καταρχήν να πω, ότι εδώ και χρόνια οι "υπηρεσίες" στα σπίτια του Μεταξουργείου
και ειδικά στην τιμή των 10€, είναι από ελλείμματος έως και απαράδεκτες!
Εκτός εάν γνωρίζεις την κοπέλα για τις "προσφορές" της και την εμπιστεύεσαι!!
Το όνομα της νεαρής είναι Καρίνα! Πρόκειται για μία 19χρονη Ρουμάνα με μεγάλες φυσικές "χυτές" βυζαρες και μεγάλη κωλαρα.
(Διευκρίνηση) ο οίκος είναι ο αριστερός από την οδό της φωτογραφίας.
Αναγγελία για ελεύθερο στοματικό και πιασίματα!
Πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο έρχεται η Καρίνα.
Λίγο social, ξάπλωσε... μου λέει!
Με ρωτάει εάν θέλω ακαποτο, της λέω ναι και ξεκινάει.
Είχε βάλει το σώμα της κατά τέτοιον τρόπο ώστε τα πόδια της να είναι κοντά στα χέρια μου και να με κοιτάει σαν να είναι απέναντί μου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω με τα βυζια της και να αδυνατώ να βάλω δάχτυλο στο μουνι της!
Η πιπα της αρκετά καλή και αισθησιακή αλλά χωρίς τα υπόλοιπα που ανέφερα, το αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο!
Μετά από λίγο με ρωτάει πως θέλω να την γαμησω και της ζητάω να με καβαλήσει για να έχω θέα τις βυζαρες της!
Ξεκινάει το "σφυροκοπημα" και μετά από λίγο επέρχεται το τέλος!
Συμπέρασμα: οι κοπέλες είναι "δασκαλεμενες" από τους ανθρώπους των οίκων να κάνουν τα ελάχιστα για να πάνε στον επόμενο πελάτη!
Έτσι όμως ουσιαστικά χάνουν πελάτες! Ο δυσαρεστημενος πελάτης απλά δεν θα ξαναπάει.
Και βέβαια όπως κι εγώ, θα το κοινοποιήσει στο site ώστε να ενημερώσει τους υπόλοιπους "συναγωνιστές"!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2024
Σωστος. Το μονο που αξιζει πρακτικα σε αυτη ειναι η καλη της τεχνικη στην πιπα
G
georgesv
21 Δεκεμβρίου, 2024
ρε παιδιά, χωρίς να χειροκροτώ τις ξεπέτες, τα κορίτσια στη συγκεκριμένη γειτονιά γαμιούνται για 5€ το πήδημα, μήπως είναι κάπως αναμενόμενο οι fast-track διαδικασίες;
J
Johnstef
21 Δεκεμβρίου, 2024
Από σώμα πώς είναι; πέρασα Παρασκευή 17:00 και μου λέγανε closed κάτι ρουμανοβλαχες.
O
Outis2024
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3