Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 163 10
Μπουρδέλα
187916
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είσοδος στο μαγαζί όπου στο σαλόνι εμφανίστηκε η Λατίνα Πάολα.
Πρόκειται για μία εικοσιεξάχρονη περίπου μετρίου αναστήματος κοπέλα.
Τα μαλλιά της είναι μακριά ίσια μαύρα, το στήθος της σχεδόν ανύπαρκτο με πεσμένο νερουλό βυζί.
Το πρόσωπο της έχει μία άγρια ομορφιά. Το δυνατότερο σημείο πάνω της είναι ο κώλος της ο οποίος είναι τρυφερός απαλός και καλοσχηματισμένος.
Το πρόγραμμα της απλο τα 10 €.
Η Πάολα ήρθε στο δωμάτιο και με βρήκε ξαπλωμένο και καυλωμένο.
Μασούσε μία τσίχλα με το στόμα ανοιχτό, έκανε ένα δυνατό θόρυβο κλατς κλατς από το μάσημα της τσίχλας που ακουγόταν σε όλο το δωμάτιο.
Της ζήτησα να κάτσουμε σε στάση 69 και δεν αρνήθηκε, έφερε την τρυφερή κωλάρα της πάνω στα μούτρα μου και άρχισα να της κάνω σπέσιαλ γλυφοκωλι.
Η κωλόχαράδρα της καθαρή άτριχη και λεία.
Της έριξα καλό γλείψιμο και την γυαλισα.
Πέρασμα από μουνί δεν έκανα γιατί παρόλο που δεν είχε μυρωδιά από μύκητες, μύριζε βαρια μουνίλα.
Η πίπα που μου έκανε ήταν με πολύ χέρι και επιφανειακή χωρίς καμία ηδονικοτητα.
Την έστησα στα τέσσερα όπου έφαγε δυνατό γαμήσι χωρίς να παραπονιέται, έφαγε και τις μπάτσες στα κωλομερια της. Βογκούσε ηδονικά και έδειχνε να γουστάρει.
Της είπα να γυρίσει σε κανονική στάση όπου με την μαγκιορικη φωνη της μου παραπονέθηκε ότι μπορώ να τη γαμήσω μόνο σε μία στάση.
Αφού μου έκανε τη χάρη και έκατσε με ανοιχτά τα πόδια μπήκα μέσα της και άρχισα να της τον καρφώνω, δεν με άφηνε να ξαπλώσω πάνω της και συνεχώς μου έλεγε φίνις φίνις.
Έχυσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Βιαζόταν να με βγάλει από μέσα της.
Συμπερασματικά για μια φορά και για μόνο στάση αυτή στα τέσσερα που φαίνεται ότι της αρέσει είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ξανά περνούσα μαζί της, η υπόλοιπη συμπεριφορά της απαράδεκτη.
Πρόκειται για μία εικοσιεξάχρονη περίπου μετρίου αναστήματος κοπέλα.
Τα μαλλιά της είναι μακριά ίσια μαύρα, το στήθος της σχεδόν ανύπαρκτο με πεσμένο νερουλό βυζί.
Το πρόσωπο της έχει μία άγρια ομορφιά. Το δυνατότερο σημείο πάνω της είναι ο κώλος της ο οποίος είναι τρυφερός απαλός και καλοσχηματισμένος.
Το πρόγραμμα της απλο τα 10 €.
Η Πάολα ήρθε στο δωμάτιο και με βρήκε ξαπλωμένο και καυλωμένο.
Μασούσε μία τσίχλα με το στόμα ανοιχτό, έκανε ένα δυνατό θόρυβο κλατς κλατς από το μάσημα της τσίχλας που ακουγόταν σε όλο το δωμάτιο.
Της ζήτησα να κάτσουμε σε στάση 69 και δεν αρνήθηκε, έφερε την τρυφερή κωλάρα της πάνω στα μούτρα μου και άρχισα να της κάνω σπέσιαλ γλυφοκωλι.
Η κωλόχαράδρα της καθαρή άτριχη και λεία.
Της έριξα καλό γλείψιμο και την γυαλισα.
Πέρασμα από μουνί δεν έκανα γιατί παρόλο που δεν είχε μυρωδιά από μύκητες, μύριζε βαρια μουνίλα.
Η πίπα που μου έκανε ήταν με πολύ χέρι και επιφανειακή χωρίς καμία ηδονικοτητα.
Την έστησα στα τέσσερα όπου έφαγε δυνατό γαμήσι χωρίς να παραπονιέται, έφαγε και τις μπάτσες στα κωλομερια της. Βογκούσε ηδονικά και έδειχνε να γουστάρει.
Της είπα να γυρίσει σε κανονική στάση όπου με την μαγκιορικη φωνη της μου παραπονέθηκε ότι μπορώ να τη γαμήσω μόνο σε μία στάση.
Αφού μου έκανε τη χάρη και έκατσε με ανοιχτά τα πόδια μπήκα μέσα της και άρχισα να της τον καρφώνω, δεν με άφηνε να ξαπλώσω πάνω της και συνεχώς μου έλεγε φίνις φίνις.
Έχυσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Βιαζόταν να με βγάλει από μέσα της.
Συμπερασματικά για μια φορά και για μόνο στάση αυτή στα τέσσερα που φαίνεται ότι της αρέσει είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ξανά περνούσα μαζί της, η υπόλοιπη συμπεριφορά της απαράδεκτη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού