Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σε τσάρκα στην 1η βάρδια είδα το φως του ορόφου του 54 αναμμένο. Συνήθως πρωί είναι κλειστά. Μπήκα από περιέργεια και δούλευε η Ξένια. Η κοπέλα είχε δουλέψει προ δεκαετίας στη Φυλής και μου ήρθε φλασιά και τη θυμήθηκα. Μπορεί κάποια να την έχω πάρει πριν δύο μήνες και να μην θυμάμαι και αυτή που έχουν περάσει δέκα χρόνια τη θυμήθηκα Προσκύνημα Είναι όμορφη καστανή ανοιχτόχρωμη, σοβιετική με ίσια μαλλιά και βυζάκια λεμονάκια. Τη θυμάμαι κοριτσάκι, τώρα είναι πια γυναίκα. Ξαφνιάστηκε που τη θυμήθηκα μετά από τόσο καιρόΣπασίκλαςΗ υπηρεσία παρότι ευγενική, ανακοινώνει ελεύθερη φλογέρα, ενώ η κοπέλα κάνει απλόΈρχεται ροπαλιά

Ήρθε η κοπέλα στο δωμάτιο και είναι αρκετά διαχυτική και κοινωνική. Κάνει προκαταρκτικά με αγκαλιές και φιλιά σε λαιμό και θηλές. Φιλάκια όμως στο στόμα δεν δίνειΔάκρυ

Της ζήτησα ελεύθερη φλογέρα, αλλά αρνήθηκε Έρχεται ροπαλιά Τη πίεσα λιγάκι και μου είπε δεν κάνειΈρχεται ροπαλιά Δεν ήθελα να χαλάσω τη στιγμή και δεν το συνέχισα. Η πίπα της είναι σχετικά καλή, αισθησιακή, χωρίς όμως ιδιαίτερη τεχνική. Πέρασμα από μπάλες ούτε λόγος Δάκρυ

Της είπα να ανέβει πάνω μου και το έκανε πρόθυμα. Άρχισα να σκίζω το μουνάκι της και να γλύφω τα μικρά και στητά βυζάκια τηςΚουλ Την έσφιξα πάνω μου και έδινα πόνο στη μούνα τηςΝαι!

Αλλαγή στάσης στα τέσσερα. Οι ρυθμοί ήταν γρήγοροι και έπεφτε δυνατό ξεμούνιασμα, καθώς και ρυθμικά μπατσάκια στο κωλί τηςΠροσκύνημα

Αλλαγή σε μπρούμυτη στάση και μετά από μερικές καρφωτές πουτσιές τη γύρισα πλάγια. Εκεί έπεσε δυνατό γαμήσιΝαι! Της είχα κλειδώσει τη μέση και κάρφωνα με τέρμα γκάζι το γατάκι τηςΝαι!

Σε κάποια φάση, ενώ πέρναγε η ώρα, δεν δυσανασχετούσεΧμμμ; Της ζήτησα να μου πάρει μια ωραία τσιμπούκα να κεράσω κοκτέιλ!!! ΑρνήθηκεΈρχεται ροπαλιά
Της είπα να έρθει πάλι πάνω να τη τιμωρήσωΧαχαχα!
Της έριχνα γερό γαμήσι με μπατσάκια και στα δύο κωλομέριαΝαι!
Δεν άντεξα και κατέθεσα το κοκτέιλ σε αυτή τη στάση, εντός καπότας.

Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε και χαίρεται.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, ενώ κάθησα πάνω από 15 λεπτά. Αν δεν έλεγε fake πρόγραμμα, θα της έβαζα 10.

Συμπερασματικά, η Ξένια είναι μια όμορφη κοπέλα, αρκετά κοινωνική. Αντέχει γαμήσι σε πολλές στάσεις, χωρίς να δυσανασχετεί. Επίσης, είναι άνετη με το χρόνο.
Στα αρνητικά όμως είναι ότι κάνει απλό πρόγραμμα και δεν ξεφεύγει από αυτό. Επίσης ανακοινώνεται ελεύθερη φλογέρα, κάτι που στην περίπτωση μου δεν έγινε. Λόγω πρώτης μέρας δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα ή αν υπήρχε παρανόηση μεταξύ κοπέλας και υπηρεσίας. Ελπίζω το δεύτερο...

Από εμένα, λόγω απλού προγράμματος, μπαίνει στα ίσως...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;