Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 68 10
Μπουρδέλα
78492
Γενική βαθμολογία
2.3
Εμφάνιση κοπέλας
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Στα γρήγορα επίσκεψη στον οίκο. Ενδεικτική ημερομηνία.
Εμφανίζεται η Άννα με τα πράσινα ράστα. Χάλια εμφανιση, και φαινοταν στον κόσμο της. Μολις ηρθε λεει και να περασω τα κανει ολα.
Επειδη βιαζομουν, και ειχα παρκαρει ασχημα, περασα μέσα.
Χάλια απο καθαριοτητα γυρω μου, δεν καθησα πουθενα δεν εβγαλα ρουχα παρα μονο μπουφαν. Μπηκε μέσα γδυθηκε και τον αρπαξε κατευθειαν. Εφαγε μερικα πουτσοσκάμπιλα γιατι τον πήρε ελευθερο χωρίς να ρωτήσει, και της ειπα να στηθει στα τεσσερα.
Περασμα καπότας και ενω σαλιωνε το μουνί της μπηκα ολος σιγα σιγα και βογκαγε. Φωναζε πολυ δυνατα ενω ειχε πέσει με το κεφαλι κατω και τον επαιρνε.
Πηγα για κωλο αλλα ενω φαινεται ξεχειλωμένη τελειως (πηρε το κεφαλι ευκολα) ποναγε και δεν πηρε ουτε το μισο.
Μεγαλο φαουλ που τον εβαλε παλι πισω μπροστα της χωρις να αλλαξει καποτα.
Τη γαμησα λιγο ακομα και εχυσα μονο κ μονο χαρις στις φωνες της.
Οταν της ειπα οτι ειναι τρυπαρα δυανασχετησε πολυ και ελεγε οτι ειναι στενη (ενταξει καπως στενουλα ειναι).
Αφοτου εχυσα εβγαλε την καποτα και τον κοπαναγε πανω στο μετωπο της, ο,τι να ναι.
Εφυγα και αναρωτιομουν τί κανω στη ζωη μου.
Κατευθείαν για μπανιο...
Εμφανίζεται η Άννα με τα πράσινα ράστα. Χάλια εμφανιση, και φαινοταν στον κόσμο της. Μολις ηρθε λεει και να περασω τα κανει ολα.
Επειδη βιαζομουν, και ειχα παρκαρει ασχημα, περασα μέσα.
Χάλια απο καθαριοτητα γυρω μου, δεν καθησα πουθενα δεν εβγαλα ρουχα παρα μονο μπουφαν. Μπηκε μέσα γδυθηκε και τον αρπαξε κατευθειαν. Εφαγε μερικα πουτσοσκάμπιλα γιατι τον πήρε ελευθερο χωρίς να ρωτήσει, και της ειπα να στηθει στα τεσσερα.
Περασμα καπότας και ενω σαλιωνε το μουνί της μπηκα ολος σιγα σιγα και βογκαγε. Φωναζε πολυ δυνατα ενω ειχε πέσει με το κεφαλι κατω και τον επαιρνε.
Πηγα για κωλο αλλα ενω φαινεται ξεχειλωμένη τελειως (πηρε το κεφαλι ευκολα) ποναγε και δεν πηρε ουτε το μισο.
Μεγαλο φαουλ που τον εβαλε παλι πισω μπροστα της χωρις να αλλαξει καποτα.
Τη γαμησα λιγο ακομα και εχυσα μονο κ μονο χαρις στις φωνες της.
Οταν της ειπα οτι ειναι τρυπαρα δυανασχετησε πολυ και ελεγε οτι ειναι στενη (ενταξει καπως στενουλα ειναι).
Αφοτου εχυσα εβγαλε την καποτα και τον κοπαναγε πανω στο μετωπο της, ο,τι να ναι.
Εφυγα και αναρωτιομουν τί κανω στη ζωη μου.
Κατευθείαν για μπανιο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€