Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 202 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ντιανα ειναι μια σχετικα νεαρη (γυρω στα 28 την εκοψα) ,ξανθια με ομορφο προσωπο , και ωραιο σωμα. Ισως υπερβολικα ωραιο σε συγκριση με αυτα που εχω συνιθισει να βλεπω στην φυλις, οποτε με το που την ειδα να σαλοναρει χαμογελαστη και τσαχπινα ημουν καταδικασμενος να περασω δωματιο.
Ηρθε στο δωματιο πιο γρηγορα απο τον μεσο ορο ,μολις που προλαβα να ξεντυθω, πραγμα το οποιο εκλαμβανω παντα ως κακο οιωνο .Με την εισοδο ξεκινησαμε φιλακια στο λαιμο , χαδακια, χουφτωματα παντου και γλυψιμο στα υπεροχα βυζακια της στα ορθια, δεν δοκιμασα να προσπαθησω για φιλι στο στομα καθως γενικα μου εδωσε την αισθηση οτι θα ηταν αρνητικη. Η στυση δεν αργησε να ερθει οποτε ξεκινησε μια πιπα με προφυλακτικο ψιλοαδιαφορη με εμενα ορθιο και εκεινη καθιστη στο κρεβατι.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου εβγαζε καποια μετρια βογκυτα ωστοσο διεκρινα μια γενικοτερη ελλειψη διαθεσης οποτε την γυρισα στα τεσσερα. Εκει ανταποκριθηκε καλυτερα με μεγαλυτερη συμμετοχη και dirty talk ωσπου τελιωσα στον σκουφο, απογοητευτικη λιγο η αισθηση του κωλου της καθως μου αρεσουν τα πιο σφιχτα, στεγνα και στρογγυλα κωλαρακια, χαιρετισε και εφυγε.
Δεν ειναι κακη περιπτωση θεωρω καθως ειναι αρκετα ανω του μεσο ορου εμφανισιακα και αρκετα δεκτικη. Πιθανοτατα θα την δοκιμασω τουλαχιστον μια φορα ακομη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
genocidal-humanoid
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, xk1182, ΣΠΥΡΟΣΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2024
Αυτή είναι που δεν δέχεται άνω τον 40?? μόνο πιτσιρικάδες??
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1