Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά τις ενημερώσεις ότι επέστρεψε η Μιλένα , πήγα για να την πετύχω αφού την είχα πάρει μόνο μια φορά και είχα περάσει τέλεια. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την ελπίδα να παιχτεί καμιά παρτουζίτσα , αφού συνήθως δουλεύουν δύο κορίτσια στην βάρδια. Μπαίνω στο σαλόνι όπου περίμενε και άλλος ένας και η υπηρεσία ανακοινώνει ότι δουλεύουν τέσσερα κορίτσια Βικτώρια, Τάνια, Μιλένα και Ελένη και κάνουν και παρτούζα όλες.
Την ώρα εκείνη τα μάτια μου πρέπει να πετάχτηκαν και να έκαναν πάνω κάτω όπως των καρτούν ,ενώ ταυτόχρονα ηχούσαν καμπάνες στα αυτιά μου, από αυτό που άκουσα. Λέω εδώ είμαστε θα πάρω και τις τρεις και ας με πάρουν με ασθενοφόρο.
Ρωτάω λοιπόν πόσο έχει για να πάρω τρία κορίτσια και τρώω άκυρο. Μου λέει τρεις δεν κάνουν παρτούζα.Καλά λέω τότε δύο και επιλέγω Βικτώρια - Μιλένα. Ευτύχως ο άλλος που ήταν πριν από εμένα έφυγε οπότε έμεινα εγώ μόνο.
Πληρώνω περνάω στο δωμάτιο και σε δύο λεπτά έρχονται και τα κορίτσια. Η Βικτώρια με χαιρετάει γιατί με θυμάται, η Μιλένα πάλι αποκλείεται αλλά η συμπεριφορά της είναι σαν να με ξέρει καλά. Έχει μια οικειότητα και μια χαλαρότητα που σε κάνει να αισθανθείς πολύ άνετα. Γδύνονται αμέσως και ξαπλώνουν δίπλα μου. Χουφτώνω κατευθείαν τις βυζάρες της Μιλένας που αφού βλέπει ότι μου αρέσουν μου τα φέρνει για γλείψιμο.
Η Βικτώρια δεν έχει χάσει χρόνο και έχει αρχίσει το σπατουλάρισμα στις μπάλες ενώ σύντομα την βοηθάει και η Μιλένα. Τα επόμενα λεπτά απολαμβάνω τσιμπούκι πορνοσταρικό που μόνο στις τσόντες βλέπεις. Να γλείφουν και να ρουφάνε σαν λυσσασμένες . Να βάζουν τον πουτσο ανάμεσα τους και να τον γλείφουν ενώ πολλές φορές οι γλώσσες τους και τα χείλη τους ενώνονταν. Εγώ να έχω φτιαχτεί με το θέαμα 200% και να τους λέω να μην σταματήσουν. Σηκώνομαι όρθιος στο πάτωμα και αυτές στα τέσσερα μπροστά μου . Να τον βάζω στο ένα στόμα για δευτερόλεπτα, να τον βγάζω και να τον βάζω στο άλλο στόμα και αυτό να συνεχίζεται.Όλο αυτό το διάστημα να μου λένε και να τους λέω διάφορα και να πέφτει γέλιο. Στο δε σεξ τα ίδια. Να γαμάω στα τέσσερα την Μιλένα και να της ρίχνω σκαμπίλια στα κωλομέρια. Αυτή να φωνάζει, έτσι γάμαμε δυνατά , να της τραβάω τα μαλλιά και να γουστάρει ενώ η Βικτώρια να χαιδεύει την μουνάρα της ξαπλωμένη δίπλα μας. Δυστυχώς όμως δεν την γάμησα δυνατά όπως μου ζητούσε γιατι θα έχυνα και δεν ήθελα χωρίς να γαμήσω και την Βικτώρια. Την γάμησα σε ήπιο ρυθμό για να μπορέσω να κρατηθώ και μετά ήρθε η σειρά της Βικτώριας, ενω η Μιλένα μου έβαλε το κεφάλι ανάμεσα στις βυζάρες της και προσπαθούσε να μου προκαλέσει ασφυξία. Αφού την γάμησα κι αυτή για λίγο γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ σηκώθηκα και τους είπα να έρθουν να τις χύσω.
Αρχισαν πάλι το τσιμπούκι τρίβοντας και οι δυο μαζί τον πούτσο μου στα χείλη τους και λίγο πριν πεταχτούν τα χύσια μου πάνω τους τον πήρε στο στόμα η Μιλένα και ρούφηξε τα περισσότερα. Μετά τον έδωσα στην Βικτώρια για να πάρει ότι περίσσεψε και τον κράτησε αρκετά στο στόμα της ώστε να μην μείνει σταγόνα. Σηκώθηκαν μου έδωσαν μωρομάντηλα και συνεχίσαμε την πλακίτσα και τα γελάκια . Τις ευχαρίστησα και τους είπα ότι πέρασα τέλεια γι αυτό και θα ξαναπεράσω σύντομα. Η Μιλένα μου είπε να περάσω αύριο το πρωί στις 7 γελώντας αλλά της είπα ότι δεν μπορώ αύριο.
Το όλο κλίμα με τα κορίτσια ήταν τέλειο , είχαν φοβερή διάθεση και ενέργεια , έκαναν πλακίτσα γαμήθηκαν καλά , έγλειψαν ακόμα καλύτερα και ήταν από τα τοπ γαμήσια που έχω κάνει σε μπουρδέλα.
Όταν έφυγα σκεφτόμουν ότι αν με εμένα που είμαι ένας πελάτης γαμήθηκαν τόσο καλά, σκέψου πως γαμιούνται με τον γκόμενό τους.
Εννοείται ότι τα κορίτσια τα προτείνω και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος μαζί τους και να μην περάσει καλά. Στο θέμα της συμμετοχής και της διάθεσης είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις , οπότε εάν σας κάνουν εμφανισιακά περάστε άφοβα και θα με θυμηθείτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιλένα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βικτώρια
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!