Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 128 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ημερομηνία ενδεικτική, την Τίνα την έχω πάρει 3-4 φορές τελευταία φορά πριν 2 μήνες περίπου.
Την Τίνα την ανακάλυψα τυχαία πέρυσι σε μια τσάρκα με παρέα για χαβαλέ αλλά μου έκανε το κλικ και γύρισα για να την δοκιμάσω.
Ηλικία γύρω στα 30 απο Αλβανία με μαύρα μαλλιά, μέτριο ανάστημα, μαζεμένη σαν χαρακτήρας δεν μιλάει πολύ αλλά ευχάριστη αν της πιάσεις την κουβέντα. ο τρόπος που μιλάει είναι λίγο αστείος δεν είναι τόσο αισθησιακός.
Πάμε τώρα στο μεγάλο της όπλο που είναι το σώμα της. μεγάλες στητές βυζάρες, μεγάλη στρογγυλή κωλάρα και το υπόλοιπο σώμα μπαμπάτσικο με πιασίματα. λατρεύω αυτούς τους σωματότυπους όποτε μπαίνω δωμάτιο φρεσκάρομαι με την ησυχία μου και έρχεται το μωρό τυλιγμένο με μια πετσέτα (πράγμα που με ξενέρωσε και τις απόμενες φορές της είπα να βάλει εσώρουχα).
Στα του αγώνα τώρα προκαταρκτικά φουλ σε αφήνει για ώρα να γλύφεις τις βυζάρες και την κωλάρα της ξαπλώνω και έρχεται από πάνω μου και αρχίζει τα φιλάκια απο το λαιμό και αρχίζει και κατεβαίνει στο πούτσο ενώ με ακουμπάει με τις βυζάρες της σε όλο μου το σώμα. Φιλια στο στόμα δεν δίνει, πίπα με προφυλακτικό και δεν γλύφει αρχίδια (ξενέρα).
Πάντα όταν μου παίρνει πίπα μετά από κάποια λεπτά με ρωτάει αν θέλω γαμήσι ή να συνεχίσει. στάσεις στο σεξ είναι δεκτική σε όλες δεν βιάζεται καθόλου με λίγα ψεύτικα βογγητά.
Εννοείται ότι πάντα την βάζω απο πάνω μου ή την παίρνω στα 4 για να έχω θέα την κωλάρα της και με αφήνει να χύσω τις βυζάρες της.
Εν κατακλείδι η Τίνα ένα πεντακάθαρο μπαμπάτσικο μωρό που αν φτιάξει 1-2 πραγματάκια θα έχει ουρές να περιμένουν να την γαμήσουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
milflover04
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 giorgiodelafuentes2, Terori, mkavlos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2024
Τα καλύτερα κορίτσια είναι στο κάτω, θα έπρεπε να είναι στο επάνω
review reaction 1 milflover04
17 Δεκεμβρίου, 2024
στο κάτω ο χώρος δεν είναι τόσο καλός σε σχέση με το πάνω
17 Δεκεμβρίου, 2024
Αντισταθμιζουν την ποιότητα του χώρου με την ποιότητα των κοριτσιών
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3