Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 151 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βόλτα στο Μεταξουργείο το μεσημέρι, όπου αρκετοί οίκοι ήταν κλειστοί λόγω σκούπαςΜαλακία Η υπηρεσία μας παρουσίασε τη σοβιετική Ντιάνα και μια άλλη χοντρούλα με σχιστά μάτια. Η Ντιάνα είναι μια καστανή μιλφ, αδύνατη με χαλαρό σώμα και έχει λίγο μεγάλη μύτη. Το πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Την έχω ξαναπετύχει σε τσάρκα και σήμερα είπα να τη δοκιμάσω. Πλήρωσα και πήγα στο πάνω δωμάτιο, που γαμούσα την Ειρήνη που δουλεύει τώρα Αλκιβιάδου.

Στα δικά μας τώρα!
Μπήκε η μιλφάρα μέσα και αρχίσαμε τα ρομαντικά γλωσσόφιλα Έρωτας Δίναμε ωραία παθιασμένα φιλιά και χούφτωνα τις πεσμένες βυζάρες της. Έγλυφε ωραία τις θηλές και το λαιμό μου.

Αφού σκούπισε με μωρομάντηλο το κατάρτι, μου είπε να ξαπλώσω. Άρχισε μια αρκετά καλή πίπα με σωστή χρήση της γλώσσαςΕμμμμΔεν ήταν η κορυφαία, αλλά αρκετά καλή. Μου έκανε αρκετή ώρα πίπα, χωρίς βιασύνη.

Έβαλα κάλτσα και της είπα να έρθει από πάνω. Βεντούζωσε στο καυλί μου και άρχισα να σκίζω τη μουνάρα τηςΝαι! Τη γλωσσοφίλιαζα και κάρφωνα τη μούνα τηςΝαι!

Αλλαγή στα τέσσερα, όπου κάρφωνα ρυθμικά το μιλφάκιΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Έβγαλα τη καπότα και της έδωσα το κατάρτι για χλαπάκιασμαΚουλ Το πήρε στο στόμα, αλλά μου ζήτησε να μην τη χύσω μέσα:undecided-old: Της έδωσα τα διψασμένα μου μπαλάκια να τα μουλιάσείΓιούπιιι! Το έκανε πολύ πρόθυμα και πολύ σωστά! Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ πάνω στα βυζιά τηςΈρωτας
Ντύθηκε, πλύθηκε, φιληθήκαμε, χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.

Συμπερασματικά, η Ντιάνα είναι ένα μιλφ μέτριας εμφάνισης, αλλά με καλές υπηρεσίες. Κάνει προκαταρκτικά, ωραία πίπα και δέχεται γαμήσι χωρίς κλέψιμο. Επίσης, δεν είναι βιαστική. Πιστεύω για τα 10€ είναι τίμια. Εγώ, αν μείνει, θα την ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;