Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 242 10
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από πάνω από 20 απόπειρες να πετύχω τη Ράνια ελεύθερη, για τις οποίες έχω γράψει συχνά στην "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" (και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω και να φλυαρώ), σήμερα απλά έκατσε η φάση.
Μόνο ένα άτομο αναμονή, μέσα στο σαλονάκι μόνος ο κυρ-Βασίλης και ο άλλος κυριούλης με το κομοδινί μαλλί που του καλούν ταξί για να φύγει και...ο πυροσβεστήρας.
Οπότε....ήρθε η ώρα της Αλήθειας.
Δίνω στον κυρ Βασίλη το αντίτιμο συν άλλο ένα για να μην έχουμε τα γνωστά "Αηντε Ράνια" και περνάω.
Να πω πριν ξεκινήσω την περιγραφή ότι έχω διαβάσει όλες τις κριτικές για τη Ράνια, ενώ όλο αυτό τον καιρό που δεν περνούσα, έκοβα κίνηση, τι πελάτες παίρνει, ποιες οι ώρες -και μέρες- αιχμής και long term συνεδριών, ποιούς μπανάρει, πόση ώρα μένει στο δωμάτιο, οπότε πήγα διαβασμένος και εκμεταλλεύτηκα τη συγκυρία.
Περιγραφή της Ράνιας δεν χρειάζεται να δώσω, τα έχουν γράψει αναλυτικά οι προηγούμενοι συναγωνιστές.

Ερχεται η ώρα του πολυαναμενόμενου αγώνα.
Την καλωσορίζω με ευγένεια και ανταποδίδει με πολύ καλό σόσιαλ. Καθάρισμα της περιοχής με σχολαστικό και άκρως επαγγελματικό τρόπο και....φύγαμε!
Πίπα: αισθησιακή και ανάλαφρη. Στυλ Ντάρια, αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο. Σε καμία περίπτωση αερόπιπα. Σταθερή, χωρίς κλέψιμο, με πήγε αργά, κοιτάζοντάς με και ρίχνοντας το μαλλί στο πλάι. Ξέρει ότι "γράφει" ωραία αυτό σαν θέαμα και ξεκινάει "θεατρικά". Δεν σταμάτησε, δεν έβγαλε το λαρύγγι της απο το καβλί μου, παρά μόνο όταν της το ζήτησα, γιατι με έφερε στο "τσακ". Εδώ μια μικρή παρένθεση: σε ένα τόσο όμορφο θέαμα, και η πίπα να μην είναι άψογη, νομίζω ειναι αδύνατον να μην καβλώσει ο πελάτης με τόση ομορφιά.
Αγώνας: Πρώτη στάση ιεραπόστολος. Ωραία αίσθηση, πολύ γλυκό μουνάκι, έπεσαν χάδια και φιλιά στις ρώγες εκατέρωθεν. Εξαιρετική ποιότητα δέρματος, "αρνάκι γάλακτος". Δεύτερη στάση, την έφερα απο πάνω για να την χαζεύω και τυλιχθήκαμε σε στύλ "το τελευταίο ταγκό στο παρίσι" (όχι στη σκηνή με το βούτυρο, την άλλη). Το γαμήσι έρεε σε αργούς και αισθησιακούς ρυθμούς, με άφθονα χάδια και φιλιά διότι αυτό αποπνέει η Ράνια. Οταν κατάλαβα οτι το τέλος είναι κοντά την έστησα στα 4, βλέποντας στον καθρέφτη το ωραίο θέαμα, όπου έδωσα 110% κομπρέσσορα, το οποίο υποστήριξε αδιαμαρτύρητα.
Στράγγιξα μέσα της, βγήκα, και μου έκανε ένα πολύ καλό, σχολαστικό καθάρισμα. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, με ευχαρίστησε που της φέρθηκα όμορφα (κρατήστε το αυτό συναγωνιστές) και αποχώρησε.
Είναι 26 ετών, Αλβανίδα, for the sake of statistics.
Συμπερασματικά, δεν είναι το σκυλί που θα του χώσεις ξυλιές και μπινελίκια. Είναι ένα μπιμπελό, που το αποπνέει καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Η τεράστια ζήτηση που έχει, δεν της δίνει τη δυνατότητα να γίνει στανταράκι, γι αυτό και κλείνω την κριτική με "Ισως", ωστόσο για το παλμαρέ πιστεύω κάθε συναγωνιστής πρέπει μια φορά να τη δοκιμάσει.
Καλές γιορτές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Geroxekoutis
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
3.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Bambaataa, cocos30, EvilPlasma και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2024
Χμμμ, την ρωτησες και σου ειπε οτι ειναι Αλβανιδα? Σε ενα φιλο μου ειχε πει Ρωσιδα! Οχι οτι εχει σημασια, ετσι για να λεμε!!Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1