Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
202604
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η κατάσταση συναγωνιστές στο συγκεκριμένο χώρο είναι απάτη. Η κοπέλα όμορφη, μπήκε στο δωμάτιο χαιρετηθήκαμε στα Αγγλικά και αρχίσαμε δύο χαδάκια και μετά κατευθείαν 69. Στο πεντάλεπτο της λέω για sex και μου περνάει καπότα και με καβαλάει. Ξεκινάμε και σε ένα λεπτό ακούω στο σαλόνι να έχει μπεί συναγωνιστής και να του λέει η τσατσά το όνομα της κοπέλας που έχει. Στο καπάκι την ακούω να φωνάζει τη κοπέλα. Εκείνη σηκώνεται κατευθείαν και πάει να φύγει. Τις λέω στα αγγλικά που πάς και μου απάνταει sorry baby και φεύγει. Πετιέμαι έξω στο σαλόνι όπως ήμουν γυμνός και λέω στη τσατσά μπροστά στο συναγωνιστή γιατί έφυγε και μου απαντάει ότι είναι καινούρια η κοπέλα και πέρασε ο χρόνος. Η τσατσά αυτή το έχει ξανακάνει και μάλιστα το αναφέρει σε κριτική του και ο milfomaniac τον Αύγουστο με την ίδια κοπέλα. Γι΄αυτό συναγωνιστές μακριά από αυτό το μαγαζί. Απάτη. Θέλουν να πέρνουν τα χρηματά μας χωρίς να δίνουν υπηρεσίες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μανταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Μαύρο.
Τα είχες διαβάσει αλλα παρόλα αυτα πήγες (καλα να πάθεις) αλλά ταυτόχρονα ζητάς απο άλλους να μην πανε.
Αλλά δεν διαβάζεις...