Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα ακούσει από άλλους συναγωνιστές και είχα διαβάσει κι εδώ κριτικές ,ότι ο συγκεκριμένος οίκος έχει τίμιες κοπέλες και ειδικά την Κατερίνα με καλές υπηρεσίες για τα δεδομένα του μεταξιού. Ήρθε λοιπόν η ώρα να την δοκιμάσω, αφού δεν είδα κάτι αξιόλογο στην πιάτσα. Γενικά και στη φυλής και στο μετάξι έχει πεσει η ποιότητα των κοριτσιών και με το ζόρι βρίσκεις κάτι καλό. Εμείς οι παλιότεροι παίχτες που προλάβαμε εποχές 90ς με τα διμετρα μοντέλα , που δεν ήξερες που να πρωτομπεις, τα αναπολούμε και θλιβομαστε με την παρακμιακή κατάσταση!!!
Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο κι έρχεται η Κατερίνα με ένα φόρεμα μινι, για να κρύβει την κοιλίτσα προφανώς και με κάτι προνοτάκουνα!!!! Με αρχίζει αμέσως σε γλωσσολογικά και γλειψιματα στο λαιμό. Εγώ εγλειψα τα βυζάκια της για λίγο στα όρθια και μετα ξαπλώσαμε κι άρχισε μια πίπα λίγο άγαρμπη και αδιάφορη. Την άφησα για λίγο να μου τον ετοιμάσει και την έβαλα να ανέβει από πάνω. Κοπανηθηκε για λίγο με συνοδεία πάντα γλωσσόφιλων παθιασμένων, που δεν περίμενα. Μου θύμισε έντονα την Ελένη από διδύμου 8 !!!!
Κάποια ώρα κουράστηκε και ζήτησε να αλλάξουμε στάση, την έβαλα λοιπόν στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού κι εγώ όρθιος άρχισα να γλύφω γαμαω. Είχε καλή αίσθηση, αφού δεν είχε βάλει κρέμα, αλλά άρχισε να κλέβει φερνωντας τον κωλο όλο και προς το μέρος μου για να γλιτώνει το κάρφωμα κι εγώ λύγιζα προς τα πίσω τα πόδια και εξαντληθηκα . Δεν μπορούσα να χύσω έτσι, μιας και είχα κάνει κι άλλη κατάθεση πριν μια ώρα!!!
Έβγαλα την Καποτά και τον έπαιξα λίγο κι αυτή σηκώθηκε όρθια βοηθώντας με γλωσσοφιλα πάλι. Όταν ήρθε η ώρα πήγα να τα πετάξω επάνω της ,αλλά μου έβγαλε μωρομαντηλο και έκανε άκρη μην φάει τα σκάγια . Κάπου ξενέρωσα εκεί, αλλά γενικώς ήταν καλή για το δεκάρικο!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Billy7
Μέγας
86
Πόντοι:
3.625
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cocos30, ΣΠΥΡΟΣΣ, FAT BASTARD και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2024
Αφου στα γλωσσοφιλα σου ηρθε μονο τσιγαριλα και οχι πουτς..λα τυχερος ησουν μυστη μου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1