Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 590 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ναταλι κυριοι και τζιβιτζιλουδες.......
ηταν αναμενομενη επισκεψη μετα δηλωσης.
Αφου ειχα ακουσει τοσα για τη ναταλι μου τραβηξε την προσοχη και εκανα επσικεψη, μετα το σχολασμα 5 και βουρ για φκαιας 27 χωρις παρακαμψη που δε το τηρησα καθως λεω να τη σαρα διπλα.
Ψηλη ωραιο κορμι αλλα οι κριτικες και ειδικα τωρα στα 50 νταν μετρανε.
Φευγω βουρ και ειμαι ηδη στο σαλονι.... η τσα ανακοινωνη τη μολις αφιξη ναταλιαςλεω ενταξει δε καναμε λαθος.
βγαινει ναταλια ομολογω μου αρεσε στο προσωπο πεσμενο βυζι αλλα ουτως η αλλως θα περναγα.
20 και μπαινω. ερχεται το ναταλακι με διαθεση και ερχεταιτερμα κατω στο κρεβατι και τον κοιταει.... λεω τι κανει οπως κοιταει το πιανει με το που πιανει της λεω καλτσα που ειναι καλο για ολους.
Περναει και καταβροχθιζει χωρις αυριο σαν να μην ειχε ξαναδει και ελπεβες στα ματια της οτι το γουσταρει, αφου περασε και απο τα διδυμα με ζηλο με ρωτησε τι θα κανουμε. Απο πριν ομως ηξερα οτι ηθελα να δω πως μυριζει γενικα στο σωμα κατω. εκανα ενα περασμα μικρο οπου και το δερμα και ολοκληρη μυριζε ομορφα χωρις υπερβολες η αρωματα δυνατα.
Τα γλωσοφιλα τα επιδιωκε οταν ξεκινησε ιεραποστολικα η εργασια εκει παρατηρησα οτι προσπαθουσε να σε τραβηξει ολο πιο μεσα της μετ απο ενα τριλεπτο της λεω γυρνα στον καθρεφτη στα ορθια..... της αρεσε η ιδεα και εκει ηταν που με καταπιε το μουνι της καθε ιδεα σπερματος στη σακουλα μεσα.
Συμπερασμα θερμη γυναικα 40-45 την κοβω που γουσταρει σεξ ολη μερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vladgr, Πρυτανης, Autokinitas και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2024
Κάτω από 40 ειναι η Ναταλί, απλά έχει σπάσει απο τις διπλοβάρδιες. Εχει και μια τομή καισαρικής στην κοιλιά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1