Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 66 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Φεύγοντας άχυστος από την Βικτώρια απέναντι μπήκα κατευθείαν εδώ και πέτυχα την Ντάρια . Κατέβηκε από τα πάνω δωμάτιο γυμνή με τα εσώρουχα στο χέρι. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το σαλονάρισμα αλλά επειδή μια φορά που την είχα πάρει παρτούζα είχε γαμηθεί πολύ καλά δεν το σκέφτηκα καθόλου και πλήρωσα για να περάσω. Μπήκα στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου και ξάπλωσα για να την περιμένω.
Άργησε αρκετά γιατί μαλλον είχε και άλλον πριν από μενα . Ήρθε στο δωμάτιο με ένα ωραίο σετάκι μαύρο.
Κυλοτάκι διάφανο τριων τετάρτων και ένα κορμάκι μαύρο με στρας λευκά . Ντύσιμο που μου άρεσε κι αν ήταν και πιο νταρντάνα θα της πήγαινε ακόμα καλύτερα.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και με ρώτησε διάφορα για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Γδύθηκε και ήρθε στο πλάι μου πιάνοντας κατευθείαν την πούτσα μου. Πέρασε λίγο από μπαλάκια και μετά έγλειψε με την γλώσσα της τον κορμό που είχε γίνει πέτρα . Τον πούτσο δεν τον παίρνει ούτε μέχρι την μέση στο στόμα αλλά όταν τον γλείφει με την γλώσσα και έχει τα μάτια μισόκλειστα είναι πολύ καυλωτικό. Τον χτύπησε και λίγο πάνω στα χειλάκια της και ήμουν έτοιμος για κάρφωμα.
Σταματάει μου βάζει προφυλακτικό και κάθεται πάνω μου. Το μουνάκι της έχει πολύ ωραία αίσθηση και αυτά που λέει όταν χτυπιέται πάνω σου σε φτιάχνουν. Αφού την γάμησα έτσι για λίγο σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έχωσα πιάνοντας της από το μικρό της κωλαράκι ενώ αυτή με παρότρυνε να την γαμήσω δυνατά. Δεν της χάλασα το χατήρι και αφού βρήκα έναν καλό ρυθμό έχυσα μέσα στο μουνάκι της ανακουφισμένος. Σηκώθηκα μου έδωσε μωρομάντηλα να σκουπιστώ και πήγα προς τον νιπτήρα να ξεπλυθώ , ενώ αυτή ντύθηκε, με χαιρέτησε, μου είπε κάποια τυπικά λόγια ακόμα και έφυγε.
Σίγουρα αξίζει ένα πέρασμα μαζί της γιατί θα περάσετε καλά. Προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς άνετα και στο γαμήσι έχει συμμετοχή καλή. Για τα γούστα μου δεν είναι η γκόμενα που θα σε φτιάξει στο σαλόνι αλλά και τις δυο φορές που πέρασα ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
168
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Haris, Ημεδαπος και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2024
Κάνει και αυταρχικό είπε τίποτα η τσατσά?
08 Δεκεμβρίου, 2024
@Gio399 δεν ξέρω φίλε. Δεν θυμάμαι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2