Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 200 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Βικτώρια την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, απ' όταν την είχα πάρει παρτούζα με την Ρωξάνα και ήθελα να την πάρω μόνη της να δω πως είναι. Τότε μου είχε βγάλει ξυνίλα αλλά μου άρεσε η κωλάρα της και είπα μήπως μόνη της λειτουργεί καλύτερα.
Σήμερα λοιπόν την πέτυχα με την Κριστίνα ή Χριστίνα που είναι σαν έγκυος -άλλη περίπτωση κι αυτή- και είπα να την δοκιμάσω. Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα και σε λίγο ήρθε και η Βικτώρια.
Στην αρχή ξεκινήσαμε καλά με φιλιά εκ μέρους της στο στήθος μου και από μένα στις βυζάρες της.
Όταν τις είπα τι βυζάρες είναι αυτές μωρό μου μου απάντησε κληρονομικές.
Μου έβαλε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα. Πίπα πολύ μικρής διάρκειας και χωρίς καθόλου ποικιλία αλλά ήταν ικανή να με καυλώσει τέρμα περισσότερο κοιτώντας την καυλόφατσα της παρά για κάτι αλλο. Το μόνο που έκανε ήταν να τον καταπιεί μέχρι τέρμα τρεις φορές σε πολύ αργό τέμπο και αυτό ήταν όλο. Στην συνέχεια με ρώτησε αν θέλω να ξαπλώσει ή αν θέλω στα τέσσερα. Δεν πήρε απάντησε και τούρλωσε την κωλάρα της προς το μέρος μου με φάτσα στον πλαϊνό καθρέφτη.
Πήγα πίσω της και τον έχωσα στην μουνάρα της ενώ της χούφτωνα τα κωλομέρια. Μόλις της έριξα μερικές δυνατές άρχισε να πέφτει πάνω μου ώστε να μικρύνει την απόσταση μεταξύ μας και να μην μπορώ να δώσω ώθηση. Δύο τρεις φορές που πήγα πιο πίσω αυτή ξανακολούσε πάνω με αποτέλεσμα να με κουράσει και να πιαστούν τα πόδια μου. Παρόλα αυτά κατάφερα και βρήκα ρυθμό και ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Εκεί λοιπόν λες και το κατάλαβε και τινάζεται μπροστά και με κόβει . Ξαπλώνει κανονικά και της τον βάζω αλλά έτσι δεν είναι η αγαπημένη μου στάση. Το κάνουμε λίγο έτσι , σταματάω και της λέω να στηθεί ξανά στα τέσσερα. Μου λέει ότι δεν έχουμε χρόνο αλλά παρόλα αυτά στήνεται ενώ ταυτόχρονα ακούγεται χτύπημα στην πόρτα από την υπηρεσία που είναι η Ρωξάνα η πρώην εργαζόμενη εκεί και απέναντι στο 9. Στήνεται για ένα λεπτό περίπου με την ίδια τακτική με πριν και μετά τραβιέται μπροστά και μου λέει συγνώμη αγαπούλα αλλά φεύγω, αφήνοντας με στα κρύα του λουτρού.
Σκέφτηκα προς στιγμήν να δώσω αλλό ένα εικοσάρικο και να την κρατήσω αλλά το θεώρησα κοροϊδία λόγω της κουτοπονηριάς της. Θα ήταν σαν να χάνω με 3-0 , ενώ τώρα σαν να έχασα 1-0 με γκόλ δύο μέτρα οφσάιντ στο 90. Οπότε ντύθηκα και έφυγα λέγοντας στην Ρωξάνα βγαίνοντας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Δεν την προτείνω με τίποτα , ούτε μόνη της ούτε με αλλη μαζί. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ο σκοπός της είναι να μην σε κάνει να χύσεις με οποιον τρόπο μπορεί και αυτό την ικανοποιεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
187
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Haris, Dsar263 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε μου,
είναι η παλιά Νατάσα Πεταλούδα.
Πριν 20 χρόνια ήταν μουνάρα και σχηματίζονταν ουρές για να την πάρουνε.
Όλες αυτές μεγαλώνοντας και ειδικά όταν ασχημίζουν, βγάζουν πολλά ψυχολογικά...
review reaction 1 ΝΙΡΕΥΣ, baroc, TRR και 1 ακόμα μέλος
07 Δεκεμβρίου, 2024
Την έχω πατήσει κ γω...με το που την είδα ο μαλακας αμέσως μέσα... χωρίς δεν κάνω μου λέει... βάζει δύο φορές τζελ στο μουνι της αίσθηση μηδέν...κ μετά η κοροϊδία... τί σου έπεσε... έπρεπε να πάρεις την άλλη κοπέλα με άλλο πρόγραμμα πέρασε η ώρα γειά...κ με αφήνει με το πουλί στο χέρι... τέτοια ξενερα...
review reaction 1 Milfomaniac
07 Δεκεμβρίου, 2024
Απορώ γιατί η Ρωξάνη με τόσο καλές υπηρεσίες όταν δουλευε η ίδια αφήνη αυτήν να διαφημίζει τα σπιτάκια της Άγκυρας
review reaction 1 Milfomaniac
07 Δεκεμβρίου, 2024
@Gio399 να διαφημίζει ήθελες να γράψεις ή να δυσφημίζει ;;
07 Δεκεμβρίου, 2024
Σόρρυ το δεύτερο απλά γράφω κάπως γρήγορα χαχα
08 Δεκεμβρίου, 2024
Μεγάλη φόλα. Κι εγώ την πήρα πριν λίγο καιρό, ανέβασα και κριτική. όλο μη και μη ήταν........
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6