Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 136 10
Μπουρδέλα
141240
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πήγα κι εγώ να δω την μικρή που όντως έχει ωραίο κορμί, αδυνατο με πιασίματα που ειναι δυσκολος συνδυασμός. Γεμάτη τατουάζ μέχρι και στον λαιμό. Από σεξ κρύα πράγματα. Πίπα 30 δευτερολέπτων, της ζήτησα να συνεχίσει και έκανε άλλα 30 δευτερόλεπτα. Ακόμα κι έτσι είχα καυλώσει φουλ. Οπότε την έβαλα από πάνω για περίπου 1 λεπτό και μετά στα τέσσερα το πολύ για 2 λεπτά ακόμα και έχυσα. Σύνολο στο δωμάτιο το πολύ 5 λεπτά, μπορεί και λιγότερο.
Συνοψίζοντας είναι ωραίο μωράκι και τον τρώει σδιαμαρτυρητα . Τώρα δεν ξέρω αν την πιστόνιαζα κάνα οχτάλεπτο τι θα έκανε. Προσωπικά δεν το ευχαριστήθηκα άλλα αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα έλεγα να την δοκιμάστε πάντως λόγω κορμιού.
Από την άλλη πάλι την γαμάνε κι αυτήν και κάτι άλλες που το παίζουν γκόμενες κάτι Πακιστανοί σαν καλικάτζαροι. Ένας τέτοιος πέρασε μετά από μένα. Αν ήταν πρίν από μένα θα έφευγα.
Συνοψίζοντας είναι ωραίο μωράκι και τον τρώει σδιαμαρτυρητα . Τώρα δεν ξέρω αν την πιστόνιαζα κάνα οχτάλεπτο τι θα έκανε. Προσωπικά δεν το ευχαριστήθηκα άλλα αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα έλεγα να την δοκιμάστε πάντως λόγω κορμιού.
Από την άλλη πάλι την γαμάνε κι αυτήν και κάτι άλλες που το παίζουν γκόμενες κάτι Πακιστανοί σαν καλικάτζαροι. Ένας τέτοιος πέρασε μετά από μένα. Αν ήταν πρίν από μένα θα έφευγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2024
μάστορα πολύ σωστά τα λες, το πακιστανικό λόμπι είναι η πηγή κακών υπηρεσιών και εξαθλίωσης κοριτσιών, πρόσφατα μπήκα κάπου αδιάφορα μόνο επειδή άκουσα το only greek.
D
digger
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1