Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 136 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εκμεταλλευόμενος το ρεπό μου, πετάχτηκα στο Μετάξι, με μοναδικό σκοπό να τεστάρω τη Λίζα. Απογευματινή ώρα, έφτασα πολύ εύκολα και πάρκαρα απέξω. Γνώριμο το μέρος, καθώς αρκετά χρόνια πίσω, απολάμβανα εκεί τις φοβερές τσιμπουκάρες της Μολδαβής Ελένης. Τσα και Λίζα εμφανίστηκαν, έδωσα το παράβολο και πέρασα μέσα.

Με την Λίζα δεν νομίζω ότι έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας(33 εγώ), πάντως μεγάλη δεν την λες. Μεγάλη μουνάρα της λες. Τα βυζιά της είναι εξωπραγματικά, ειδικά για το σώμα της, που δεν είναι χοντρή. Έχει πολύ θηλυκό σώμα, με πιασίματα τόσο όσο, αδύνατη θα τη χαρακτήριζα, καθώς και τα πόδια της είναι λεπτά. Έσκασε στο δωμάτιο με το στριγκάκι, που το κρέμασε στην πόρτα.

Δεν μπορούσα να κρατηθώ και της έπιασα τα βυζιά να της τα γλείψω. Ξάπλωσα, πέρασε καπότα, δεν μου είχε σηκώθει και στήθηκε ωραία ξεκινώντας το τσιμπούκι. Ωραία πίπα, άρχισα να ανεβαίνω και κάπου εκεί ξεκίνησα να τις χουφτώνω το κωλαράκι και να σκέφτομαι πως θα τη στήσω στα 4. Ένιωσα το σπέρμα να ανεβαίνει με 6η και δε μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα και δεν μου είχε σηκωθεί κανονικά ακόμα. Έφυγαν τα πρώτα με κοίταξε και την παρότρυνα να συνεχίσει την πίπα. Ανέβασε στροφές και τέλειωσα στην πίπα, στην καπότα.

Ξενέρωσα λίγο που δεν κατάφερα να τη γαμήσω, όπως το ίδιο είχα πάθει και με τη Σαμπίνα, αλλά το περίμενα αναλογικά με το πόσο καυλωμένος είμαι όλο αυτό το διάστημα. Θα παιχτεί επαναληπτική σύντομα.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό και σάουνα από το κλιματιστικό, δεν ενόχλησε κανείς, αφού δεν πρέπει να έμεινα ούτε 3 λεπτά μέσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!