Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επιτέλους μετά από 3 προσπάθειες πέτυχα την τζανινα! Δεν είχε κόσμο οπότε όλα έγιναν στην εντέλεια! Την τζανινα την ξέρετε αρκετοί και όσοι δεν γνωρίζεται ότι λένε στα σχολεία ισχύει κατά γράμμα και από κοντά είναι πολύ καλύτερη από ότι φανταζομουν απλά τώρα είναι μελαχρινή! Προσωπικά είναι η γκόμενα που πάντα ήθελα να γαμησω! Έκφυλο τσουλι με πλαστικά χείλη και βυζάρες! Μπαίνει ολόγυμνη μέσα και κάθεται στα 4 λέγοντας μου κάνε μου ότι θες καυλιαρη μου!! Εγώ βέβαια σκέφτηκα τόσα πολλά στον νου μου αλλά δεν έχασα ευκαιρία και της άνοιξα τα κωλομερια και έβαλα την μούρη μου μέσα στον πάτο της! Το γάτι της περιποιημένο άπταιστα καθαρό χωρίς τζελ κλπ που μένουν στο στόμα σου! Χωρτασα να τις γλύφω τις τρύπες με μανία !ακολουθεί 69 και εκεί μπορώ να βάλω πιο πολύ την μούρη μου μέσα στον πάτο της με εκείνη να κάνει μια ακα πίπα με πολύ βαθύ μπασιμο γενικά λυσαλαια!Τοποθετεί σκούφο στο ξίφος και αρχίζει η μάχη με την τζανινα από πάνω όπου αυτό το βλεμα το σκυλε με καύλωσε ακόμα περισσότερο ενώ πέρναγα βόλτα την γλώσσα μου
στις βυζάρες της, την γυρησα και λίγο ιεραποστολικό όπου ψιλοεκλεβε και ξαφνικά θυμήθηκε ότι γαργαλιεται στα βυζιά αλλά δεν πειράζει τα έφαγε τα μπασιματακια της και οι μπουταρες της να πηγαίνουν πέρα δώθε! Την ζήτησα να με τελειώσει με φραπέ και να βάλει την μουναρα της στην μούρη μου ! Βιαστικά έφυγε και μου είπε να ξαναέρθω όπου εννοείται αυτό για να απολαύσω και αλλά πράγματα μαζί της !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Morty love Jessica
Σεβαστός
34
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JimmyJim, giorgiodelafuentes2, The1 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2024
Το συγκεκριμενο μπουρδελο εχει μονο Ρουμουνες!!Γερο-μύστης Ρουμανες κ ξερο ψωμι!!ΠροσκύνημαΟυάου καρδιές!
review reaction 1 Pa Luki Luk
05 Δεκεμβρίου, 2024
Άσχετα αν είναι φωλες οι Ρουμάνες έχουν ωραία εμφάνηση που σου βγάζει γούστα
review reaction 1 Pa Luki Luk
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2