Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 127 10
Μπουρδέλα
364167
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σαμπίνα παιδιά! Όλοι ξέρουν τι έτσι Σαμπίνα. Φρεσκοχωρισμένος από μακροχρόνια σχέση έφαγα κέρατο και ήθελα να ξεδώσω και κολλητός φίλος μου την πρότεινε μου λέει πήγαινε και θα με θυμηθείς. Του λέω αν είναι να πάω με αυτήν κ να θυμάμαι εσένα κάτι θα πάει λάθος?
Πρώτη μου φορά σε μπουρδελο για να γαμησω ενώ πολλές φορές έχουμε κάνει τσάρκα. Και πήγα μόνος μου τελείως χωρίς παρέα κ είχα άγχος για κάποιον λόγο κ μίλαγα με τον φίλο στα μηνύματα κ λέει μόλις μπει η Σαμπίνα μέσα θα τα ξεχάσεις όλα. Μπαίνει μέσα λοιπόν βλέπω ένα απίστευτο μωρό, γνωριζόμαστε λίγο κ αρχίζει τα προκαταρκτικά για αρχή μου τον παίζει κ με φιλάει στο στήθος και στον λαιμό για να με ανάψει κ ύστερα φοράει καπότα και τσιμπουκωνει. Παιδιά όντως τα ξέχασα όλα όταν μπήκε μέσα. Ο φίλος είχε πει να την πάρω στα 4 έχει τρομερή θέα ε και όντως την έβαλα στα 4 κ βάραγα κομπρεσέρ μέχρι που ήρθε το τέλος βλέποντας το ωραίο κωλοτρυπακι της.Στο τέλος έκανε κ μια αγκαλιά λέγοντας ευχαριστώ. Να τονίσω πως η κοπέλα είναι πεντακάθαρη ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν κάνει για μπουρδελο με 20€. Δεν έτυχε να ξαναπάω γιατί με την παρέα πάμε συχνά στριπ. Πλέον όμως με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω αν είναι ακόμα εκεί γιατί η επίσκεψη μου ήταν πριν δύο χρόνια.
Πρώτη μου φορά σε μπουρδελο για να γαμησω ενώ πολλές φορές έχουμε κάνει τσάρκα. Και πήγα μόνος μου τελείως χωρίς παρέα κ είχα άγχος για κάποιον λόγο κ μίλαγα με τον φίλο στα μηνύματα κ λέει μόλις μπει η Σαμπίνα μέσα θα τα ξεχάσεις όλα. Μπαίνει μέσα λοιπόν βλέπω ένα απίστευτο μωρό, γνωριζόμαστε λίγο κ αρχίζει τα προκαταρκτικά για αρχή μου τον παίζει κ με φιλάει στο στήθος και στον λαιμό για να με ανάψει κ ύστερα φοράει καπότα και τσιμπουκωνει. Παιδιά όντως τα ξέχασα όλα όταν μπήκε μέσα. Ο φίλος είχε πει να την πάρω στα 4 έχει τρομερή θέα ε και όντως την έβαλα στα 4 κ βάραγα κομπρεσέρ μέχρι που ήρθε το τέλος βλέποντας το ωραίο κωλοτρυπακι της.Στο τέλος έκανε κ μια αγκαλιά λέγοντας ευχαριστώ. Να τονίσω πως η κοπέλα είναι πεντακάθαρη ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν κάνει για μπουρδελο με 20€. Δεν έτυχε να ξαναπάω γιατί με την παρέα πάμε συχνά στριπ. Πλέον όμως με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω αν είναι ακόμα εκεί γιατί η επίσκεψη μου ήταν πριν δύο χρόνια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
'Εχω περάσει παλιότερα μαζί της 2 φορές σε 2 εβδομάδες, την πρώτη τέλεια, την δεύτερη ότι χειρότερο.
Παίζουν διάφορα ρόλο αλλα νομίζω το βασικό είναι οτι ξενερώνει με την συμπεριφορά κάποιον αποσο εχω καταλάβει.