Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 127 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σαμπίνα παιδιά! Όλοι ξέρουν τι έτσι Σαμπίνα. Φρεσκοχωρισμένος από μακροχρόνια σχέση έφαγα κέρατο και ήθελα να ξεδώσω και κολλητός φίλος μου την πρότεινε μου λέει πήγαινε και θα με θυμηθείς. Του λέω αν είναι να πάω με αυτήν κ να θυμάμαι εσένα κάτι θα πάει λάθος?
Πρώτη μου φορά σε μπουρδελο για να γαμησω ενώ πολλές φορές έχουμε κάνει τσάρκα. Και πήγα μόνος μου τελείως χωρίς παρέα κ είχα άγχος για κάποιον λόγο κ μίλαγα με τον φίλο στα μηνύματα κ λέει μόλις μπει η Σαμπίνα μέσα θα τα ξεχάσεις όλα. Μπαίνει μέσα λοιπόν βλέπω ένα απίστευτο μωρό, γνωριζόμαστε λίγο κ αρχίζει τα προκαταρκτικά για αρχή μου τον παίζει κ με φιλάει στο στήθος και στον λαιμό για να με ανάψει κ ύστερα φοράει καπότα και τσιμπουκωνει. Παιδιά όντως τα ξέχασα όλα όταν μπήκε μέσα. Ο φίλος είχε πει να την πάρω στα 4 έχει τρομερή θέα ε και όντως την έβαλα στα 4 κ βάραγα κομπρεσέρ μέχρι που ήρθε το τέλος βλέποντας το ωραίο κωλοτρυπακι της.Στο τέλος έκανε κ μια αγκαλιά λέγοντας ευχαριστώ. Να τονίσω πως η κοπέλα είναι πεντακάθαρη ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν κάνει για μπουρδελο με 20€. Δεν έτυχε να ξαναπάω γιατί με την παρέα πάμε συχνά στριπ. Πλέον όμως με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω αν είναι ακόμα εκεί γιατί η επίσκεψη μου ήταν πριν δύο χρόνια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2022
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
JimmyJim
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Hase, ΣΠΥΡΟΣΣ, Johnstef και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε μου, αν πας τώρα 2024, θα δεις μια άλλη Σαμπίνα στη συμπεριφορά. Δυστυχώς, γιατί όντως είναι μουνάρα.
review reaction 1 JimmyJim, Tsouk1
03 Δεκεμβρίου, 2024
Όπως τα λέει ο Geroxekoutis. Πραγματικά πανέμορφη γκόμενα, με απίστευτο σώμα, πολύ καλή πίπα και προσωπικά τα πιο ωραία βυζιά που έχω πιάσει στη ζωή μου. Αν ήταν σε γραφείο θα έδινα άνετα 200άρια για πάρτυ της. Πλέον όμως έχει ένα απωθητικό attitude. Το μόνο που τη σώζει πιστεύω είναι ότι δίνεις μπλε εισιτήριο κι όχι πορτοκαλί.
review reaction 1 JimmyJim
03 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε Tsouk1 τώρα δυσανασχετώ να πάω εκεί να ξέρεις εγώ την θυμάμαι γλυκιά κ χαρούμενη στην παρθενική μου επίσκεψη. Τώρα αν όντως έχει αλλάξει δεν νομίζω να αξίζει κ το μπλε εισιτήριο.
06 Δεκεμβρίου, 2024
Είναι λίγο λαχείο να περάσεις καλά μαζί της.
'Εχω περάσει παλιότερα μαζί της 2 φορές σε 2 εβδομάδες, την πρώτη τέλεια, την δεύτερη ότι χειρότερο.
Παίζουν διάφορα ρόλο αλλα νομίζω το βασικό είναι οτι ξενερώνει με την συμπεριφορά κάποιον αποσο εχω καταλάβει.
09 Δεκεμβρίου, 2024
Επίσκεψη το 2022 κριτική το 2024; χωρίς επαναληπτικό; δηλαδή την πήρες μια φορά τα είδες όλα και είπες να κάνεις κριτική μετά από μια διετία; Με ποιον τη συμπεριφορά ρε αγόρι μου @radical? εναν πουτσο πάμε να ρίξουμε, η κοπέλα πουλάει την παραμυθα στον επόμενο γαμπρό ότι από Σεπτέμβρη σταματάει και όλο εκεί κάθεται, ευτυχώς σώθηκε το ένα παλικαρακι και λακισε πριν τον γάμο. Ας το γυρίσει στη βλεφαρίδα επιτέλους να τελειώνουμε, όχι να πετάμε τα λεφτά μας. Αλλά μάλλον το πεζοδρόμιο είναι γλυκό. Bueno κόκα, red bull και πρωινή δουλιτσα δεν πάνε μαζί...
10 Δεκεμβρίου, 2024
@Outis2024 δεν ήξερα ότι αν περάσουν δύο χρόνια δεν μπορώ να γράψω την κριτική μου. Οπως και να έχει εγώ πρόσφατα έκανα το προφίλ εδώ και είπα να γράψω τις κριτικές μου για τα μπουρδελα τα στριπτιζάδικα κ τα μασάζ που έχω πάει. Αφού πήγα έστω δυο χρόνια πριν γιατί να μην το γράψω εδώ άλλοι κ άλλοι γράφουν κριτικές που είχανε επισκεφθεί μήνες πριν κ τις κάνουν κ αρνητικές εκείνοι δηλαδή μετά από μήνες θυμούνται να κράξουν τις κοπέλες;
10 Δεκεμβρίου, 2024
Ενταξει αδερφέ μπράβο για το μνημονικο σου τότε...εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες, όχι ποια πουτάνα γάμησα μια φορά πριν δύο χρόνια...
10 Δεκεμβρίου, 2024
@Outis2024 πολύ σπάνια να πάω σε μπουρδελα και στούντιο ρε συ οπότε ναι τα θυμάμαι αλλά ναι κ εγώ ξεχνάω τι έχω φάει χθες αλλά τις πουτανες όχι ?
11 Δεκεμβρίου, 2024
JimmyJim τώρα είδα το σχόλιο σου. Προσωπικά θα έλεγα ότι το 20άρικο αξίζει φουλ (ακόμα και τώρα) γιατί πηδάς ένα σούπερ μοντελέ μωράκι, για τα δικά μου γούστα απ' τα ωραιότερα σώματα που έχω δει (και όλα φυσικά). Ένα δεκάλεπτο είναι έτσι κι αλλιώς, δε βγαίνετε για καφέ για να θες να σου χαμογελάει και να είναι μες τα μέλια, πηδάς και φεύγεις. Δε μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να τραβάει ένα τέτοιο κορίτσι οπότε δεν την κατηγορώ. Για μένα το μοναδικό μείον είναι ότι δεν αφήνει να γλείψεις βυζάκια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9