Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 74 10
Μπουρδέλα
208111
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ( ξέρω άργησα να γράψω κριτική κακός! ) η τσατσά πρώτα μου διχνει μια ξανθιά μπαζο ούτε όνομα θυμάμαι ούτε τίποτα! Περίμενα να δώ την ρωξανη πώς ήταν εμφανισιακά.
Καθώς περίμενα την άκουγα να φαίνεται με τον προηγούμενο πελάτη στο δωμάτιο πράγμα πού με καυλοσε αρκετά... Βγενει κάνει σαλοναρισμα με ολόσωμο κορμάκι. Καρέ κόκκινο σκούρο μαλλί μιλφ από ανατολικη Ευρώπη περίπου 50 χρονών και με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση με κέρδισε και έδωσα το μπλε.
Στο δωμάτιο έρχομαι χερετουρες πολλές. Μου λέει μου αρέσει το σώμα σου και αρχίζουμε τα γλωσοφιλα . Μετά που περνει ένα πολύ καλό τσιμπούκι χωρίς σκούφο. Σεχ σε 2 στάσεις και παρέδωσα γαμοντας πόσο κολλητο με θέα την κολάρα της . Χερετιθηκαμε και λέει να μην χαθούμε χαχα.
Πολύ καλή για 20€ !
Καθώς περίμενα την άκουγα να φαίνεται με τον προηγούμενο πελάτη στο δωμάτιο πράγμα πού με καυλοσε αρκετά... Βγενει κάνει σαλοναρισμα με ολόσωμο κορμάκι. Καρέ κόκκινο σκούρο μαλλί μιλφ από ανατολικη Ευρώπη περίπου 50 χρονών και με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση με κέρδισε και έδωσα το μπλε.
Στο δωμάτιο έρχομαι χερετουρες πολλές. Μου λέει μου αρέσει το σώμα σου και αρχίζουμε τα γλωσοφιλα . Μετά που περνει ένα πολύ καλό τσιμπούκι χωρίς σκούφο. Σεχ σε 2 στάσεις και παρέδωσα γαμοντας πόσο κολλητο με θέα την κολάρα της . Χερετιθηκαμε και λέει να μην χαθούμε χαχα.
Πολύ καλή για 20€ !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Εάν ξέρει κάποιος που πήγε σε γράψει γιατί αξίζουν η υπηρεσίες της (ειδικά η πίπα της)