Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 298 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Χλόη από φ71α...λεπτή μελαχρινή λατίνα με ωραίο κορμί και κώλο,μικρά πεσμένα στήθη,στρόγγυλο πρόσωπο καθημερινό με γυαλιά , θυμίζει φοιτήτρια, ηλικία γύρω 22-25.

Σαλονάρισε με το στρίγκο στο στύλο μού ρίξε κι ένα σμάιλ καθώς περνούσε, είπα να δοκιμάσω.

Περνώντας προς το δωμάτιο της χαμογέλασα με τη σειρά μου, εκεί φάνηκε ανέκφραστη οπότε πήρα μνμ ότι πάει για δέν η φάση...

Είσοδος μετά από 4-5λ. κάτι τραγουδούσε στη γλώσσα της με μπάσα φωνή μα νον τρόππο μελόντικο, τέσπα προσπαθώ να πιάσω λίγο επαφή καθώς μου λέει ξάπλωσε... πιάνω λίγο κώλο λίγο βυζί λίγο χάδια και τι κάνει η δικιά σου;..έσιαχνε τα μαλλιά της πολύ πολύ σχολαστικά σα να ήταν μόνη στον καθρέφτη, καμμία επαφή αίσθηση ερωτισμός διάθεση νιέντε.
Ντάξει λέω καταλάβαμε άντε για πίπα,βάνει το προφυλακτικό και ξεκινά ένα πράγμα για πίπα όχι εντελώς χάλια μα ούτε και καλό...μεσοβέζικο;; τεσπά κάτι τέτοιο, το θέμα είναι ότι βάζει δόντι, δηλαδή δόντι έτσι;όχι υποψία, δαγκώνει κανονικά.

Τη σταματάω μου λέει ντόγκυ της λέω νόρμαλ, μπαίνω κι αρχίζω την προσπάθεια μπάς και πιάσω λίγο επαφή κάτι έστω λίγο αληθινό...λούφαξε κοιτώντας τον πούτσο να μπαινοβγαίνει κι έκανε και λίγο αχ αχ εντελώς μη πειστικά κι η όλη φάση τέρμα άνευρη.

Εντωμεταξύ με πιάνει σα να πάω να χύσω από νευρική υπερδιέγερση λίγο το δόντι στην πίπα σε συνδυασμό με την επαφή με τα παγωμένα πόδια της κυριολεκτικά μου χτυπάγαν τα νεύρα.

Σταμάτησα επιτόπου κι αρχίζω να της τρίβω τις πατούσες, μου την είχε βαρέσει κανονικά... ξαφνικά αρχίζει να ψελλίζει κάτι, λέω αρ γιου οκ;;σι σι μου κάνει, φάση συνέχισε τόχω ανάγκη , θα πέρασε κανά 3-4 λ.έτσι, να λέει αααχ τι ωραία κλπ...τουλάχιστον λέω να μην έχω τα παγάκια να μ ακουμπάν στα πλευρά...

εντωμεταξύ όλο το διάστημα είχα ξεχαστεί μέσα της με μέτρια στύση που κάπως βελτιώθηκε ώστε ξανάπιασα το θέμα μας κι άρχισα και δυνατά μπασίματα όπου την είδα δεν ήταν για πολλά.
Ήταν όμως το μόνο καβλωτικό της συνάντησης,το πώς της είχα διπλώσει τέρμα τα πόδια προς το κεφάλι και τη γαμούσα με ανασηκωμένη τη λεκάνη, γενικά έχει πολύ μαλακές αρθρώσεις...αν αφηνόταν και λίγο παραπάνω...

Η υπηρεσία χτύπησε, μου κάνει time της λέω κάτσε δυό λεπτά,κάνω μια επιτάχυνση μου λέει φίνις;;λέω όχι κάτσε κανά λεπτό ακόμα...

ξανάμανά επιτάχυνση ξανάμανά χτυπάει πόρτα η υπηρεσία κι εκεί τι κάνει η τύπισα, σηκώνεται και φεύγει πάνω που τελείωνα δηλαδή πετάει ένα σόρυ μπέημπυ κι έγινε καπνός βρε πώς ξεγλίστρησε κι εξαϋλώθηκε...πιο άγαρμπη έξοδο από δωμάτιο δεν έχω ξαναδεί ...

Συμπερασματικά μία πολύ μέτρια αν όχι κακη συνάντηση με αρκετά σημάδια ασχετοσύνης. Η κοπέλα πιθανότατα είναι συμπαθής αλλά δείχνει σα να μην ξέρει πού βρίσκεται και τι να κάνει ή μπορεί να είναι απλά παντελώς άπειρη.

Αν θα την ξανασυναντούσα, αντικειμενικά όχι... τώρα άν θα μου τα σκάσει εκ νέου για κάποιο λόγο,οκ ποτέ δεν ξέρεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2024
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
12
Πόντοι: