Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 106 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σάββατο απόγευμα αποφάσισα να πεταχτώ στα γρήγορα στο Μεταξουργείο για να βγάλω τα χοντρά. Πήγα στη Μ.Αλεξάνδρου, όπου είχε γίνει χαμός λόγω των έργων, σαν τη Λωρίδα της Γάζας. Τελικά αποφάσισα να πάω στα μαγαζιά στην αρχή της Ιάσονος, αν και ήξερα ότι η Μαργαρίτα, που εργαζόταν εκεί, είχε φύγει για Ουκρανία.

Αφού έκανα μια βόλτα και στα τρία μαγαζιά, το τελευταίο που ήταν ανοιχτό ήταν στο 1Β αριστερά, καθώς το δεξί ήταν κλειστό. Εκεί βρήκα την Κλεοπάτρα, μια gilf με διαστάσεις BBW. Το πρώτο περίεργο ήταν ότι το μαγαζί δεν είχε τσατσά. Επειδή βαριόμουν να ψάχνω, αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο και περίμενα την Κλεοπάτρα να κλείσει την πόρτα του μαγαζιού και να έρθει. Όταν μπήκε, άρχισε να με φιλάει παντού, ακόμα και στο στόμα, δείχνοντας ιδιαίτερο πάθος. Κάποια στιγμή, καθώς προσπάθησα να τη χαϊδέψω ανάμεσα στα πόδια, μου είπε να μη βάλω τίποτα μέσα. Της εξήγησα ότι ήθελα απλώς να χαϊδέψω την κλειτορίδα της.

Καθώς τη χάιδευα, άρχισε να φωνάζει από καύλα. Στην αρχή θεώρησα ότι προσποιείται, και όταν της το είπα, γύρισε και μου απάντησε πως όχι, ότι τελείωνε πραγματικά ξανά και ξανά. Για να με πείσει, πήρε το χέρι μου και το έβαλε μέσα στα μουνόχειλά της, που ήταν μούσκεμα. Αυτό με καύλωσε τόσο πολύ που συνέχισα να παίζω με την κλειτορίδα της, κάνοντάς την να φωνάζει ακόμη περισσότερο.

Κάποια στιγμή, τρίβοντας τις μπάλες μου πάνω στα μουνόχειλά της, έβαλα προφυλακτικό και μπήκα κανονικά μέσα της, έχοντας ακόμη αμφιβολίες για αυτό που ζούσα. Καθώς ήμουν μέσα της, ένιωσα τις συσπάσεις της. Δεν ξέρω αν η γυναίκα είναι τόσο καλή μαστόρισσα και κατάφερε να παίξει τόσο πειστικό θέατρο, αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα όσο λίγες φορές στη ζωή μου με κάποια επαγγελματία.

Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση, σίγουρα με βλέπω να ξαναπηγαίνω σύντομα. Ήταν πολύ καυλωτικό όλο αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μαριος77
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Milfomaniac, Bonecrusher και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2024
τι μου θύμισες, υπάρχει ακόμα αυτή ; την είχα πάρει πολλά χρόνια στο Τροφωνίου, είχα και κριτική, τώρα με φτιαξες για επαναληπτικό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1