Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 579 10
Μπουρδέλα
574752
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χθεσινό βραδινό πέρασμα από Φυλής με τους γνωστούς πιτσιρικάδες να βολταρουν στα σπίτια. Πολύ χαλαρή κίνηση παρά τον καλό καιρό και την black Friday. Μπαίνοντας στο συγκεκριμένο τσαρδι η τσατσά μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Ρωσίδα Νάταλι και ότι τα κάνει όλα εκτός πρωκτικό. Βγαίνοντας στο σαλόνι φορούσε ένα ροζ διχτυωτο το οποίο σε συνδυασμό με το στυλ της με καυλωσαν πολύ κι έτσι έδωσα το 20€ και πέρασα στο δωμάτιο νουμερο 2. Η Νάταλι είναι ένα ωραίο μιλφ με 2αρι βυζί και απαλή επιδερμίδα. Έχει κι ένα καυλωτικο τατού πάνω από τον κωλο. Το δωμάτιο ήταν ψιλοβρωμικο για Φυλής για αυτό και το 6 στην τσατσάρα .Αναμονή βλέποντας τσοντουλα και είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο. Αφαίρεσε το διχτυωτο κορμάκι και εγλειψα με μανία τα βυζιά της. Μετά ανέβηκε από πάνω μου και κουνιόταν ρυθμικά σαν στρίπερ. Είχα ήδη καυλώσει αρκετά και ξεκίνησε ένα ακα λαρυγγωτο τσιμπούκι το οποίο κόντεψε να με τελειώσει . Την σταματάω και την ξαπλώνω για να γλείψω το πεντακάθαρο μουνακι της. Ταυτόχρονα εκείνη έπαιζε τον πουτσο μου με το πόδι της. Την είχα χαλαρώσει αρκετά αν και δεν είμαι οπαδός στο γλειφομούνι και την άφησα ξαπλωμένη για να βάλω τον πουτσο μου στο μουνακι της, αφού μου είχε φορέσει την καποτα . Την γάμησα στην αρχή χαλαρά και μετά πιο σκληρά κι έχυσα σε αυτήν στάση. Ντύθηκε μου έδωσε ένα φιλί και με καληνυχτησε. Δυστυχώς δεν ξέρει καθόλου ελληνικά και ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες στ αγγλικά. Βγαίνοντας μέχρι να κάνω ένα στριφτό και να φύγω παρατήρησα ότι ο οίκος είχε κλείσει,ώρα περίπου 04:00. Αν και black Friday δεν υπήρξε έκπτωση αλλά η μιλφαρα Ρωσίδα τ άξιζε τα λεφτά της. Καλτ σκηνικό λίγο πριν φύγω με πιτσιρικάδες οι οποίοι μπήκαν στο τραβελοσπιτο και τρόμαξαν .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2024
επρεπε να δωσει τουλαχιστον δωρο ενα ακα κρεμπιε λογω μπλακ φραϊντεϊ αλλα δεν το εκανε...
DmtrsxXx
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1