Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 112 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Περαστικός από την περιοχή και έχοντας στο μυαλό την παρότρυνση ενός φίλου μου για το συγκεκριμένο οίκο αλλά ιδιαίτερα να δώσω σημασία σε δύο κοπέλες την Ιωάννα και την Σάρα, κατέληξα να χωθώ μέσα να δω τι παίζει. Λοιπόν, Καταρχήν η Τζεναρα στην υποδοχή δεν παίζεται. Πολύ φιλική και ευγενική. Σάρα δεν ήταν εκεί την συγκεκριμένη βάρδια. Ήταν όμως η Ιωανναααα... :-) Και άλλες δύο κοπέλες μια Ελένη συμπαθητική απλά και ένα ξυλαγγουρο ψηλό άοσμο άχρωμο και καθόλου ευγενική με μια κακομουτσουνια που στην μου θύμισε ένα γάιδαρο που είχαμε στο χωριό όταν τον είχαμε νηστικό. Παίρνω Ιωάννα και η οποία η κοπέλα παίζει σε άλλη κατηγορία. Η τύπισσα ξέρει να σε καυλώνει ειδικά όταν μου τον εγλυφε και είχε τον πουτσο μου τέρμα στο στόμα της και με κοιταγε στα μάτια ήταν σκέτη καύλα.. Στο γαμησι φοβερή απολαυστική χωρίς βιασύνες κλπ. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Εννοείται πως θα την ξαναδώ και μάγκες προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Αυτά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lalak
Τιμημένος
53
Πόντοι:
4.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , ΣΠΥΡΟΣΣ, Bonecrusher και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2024
Πρόκειται για την παλαιότερα λεγόμενη "βολεϊμπολίστρια" ; Για την ηλικία της πολλά δεν είναι τα 15 ;
review reaction 1 lalak
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1