Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 302 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μεσημεριανή στοχευμένη επίσκεψη μαζί με φίλο εξωθεσμικό, αυτός για Βικτώρια και εγώ για Βικτώρια ή Τάνια . Οποια και να δούλευε θα την έπαιρνα, αλλά αφού ήταν και οι δύο και έκαναν παρτούζα εννοείται ότι δεν έχασα την ευκαιρία.
Εδώ να σημειώσω ότι κάτι παίζεται με την παρτούζα το οποίο δεν έχω καταλάβει και μαλακία μου που δεν ρώτησα τα κορίτσια για να μάθω.
Για να εξηγούμαι, πάω μια φορά λέω για παρτούζα και μου λέει η τσατσά ότι δεν κάνουν. Βγαίνει η Τάνια στο σαλόνι με βλέπει και μετά εμφανίζεται πάλι η τσατσά και μου λέει, εντάξει κάνουν παρτούζα.
Την προηγούμενη πάω ξανά, λέω για παρτούζα μου λέει δεν κάνουν. Τα κορίτσια είναι δωμάτιο και τα δύο οπότε σηκώνομαι και φεύγω. Σήμερα λοιπόν πάω ψυλιασμενος και έχω στο μυαλό μου αν μου πει πάλι ότι δεν κάνουν παρτούζα, θα της πω φώναξε την Τάνια να την ρωτήσω. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε και μου είπε το ΟΚ κατευθείαν.
Άρα ίσως τα κορίτσια να είναι με τα φεγγάρια τους και πότε λένε ναι και πότε όχι. Δεν εξηγείται διαφορετικά, δεν μπορεί η τσατσά να κάνει του κεφαλιού της. Τέλος πάντων κλείνουμε εδώ την παρένθεση για να μην σας κουράζω.
Πληρώνω κσι μπαίνω στο δωμάτιο αριστερά και στο διπλανό βάζει τον φίλο μου,ενώ μας ενημερώνει ότι θα έρθουν πρώτα σε μένα και μετά στον φίλο. Γδυνομαι και ξαπλάρω και σε λίγο έρχονται και τα κορίτσια.
Ενώ γδύνονται μιλάνε μεταξύ τους στα ρώσικα και κάτι μου λέει η Βικτώρια στα αγγλικά αλλά δεν καταλαβαίνω. Οταν όμως μου λέει την λεξη sweet αμεσως κατάλαβα ότι έψαχνε την λέξη "Σαντιγύ " και δεν ήξερε πως είναι στα αγγλικά, αλλά ούτε και η Τάνια στα ελληνικα .Θυμήθηκα ότι σε παλιότερη συνεύρεση που είχαμε, είχα μαζί μου Σαντιγύ που είχα βάλει στις βυζάρες της Τάνιας και της έγλειφα. Το θυμήθηκε λοιπόν οι Βικτώρια και το έλεγε στην Τάνια. Της το επιβεβαίωσα κι εγώ γελώντας και η Τάνια μου έφερε τις βυζάρες της στο στόμα, λέγοντας μου , σου αρέσουν τα παιχνιδάκια μωρό μου, οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και άρχισα να τις γλείφω. Ταυτόχρονα η Βικτώρια έχει πάρει ήδη θέση ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να γλείφει, στην αρχή μπαλάκια και μετά την πούτσα. Αμέσως έγινε ατσάλι και σπεύδει και η Τάνια για βοήθεια. Γλείφουν και η δύο ταυτόχρονα και με έχουν κατακαυλώσει. Στοματικό τέλειο με εναλλαγές και παιχνίδια με τις γλώσσες τους. Οι γυναίκες έχουν ντοκτορά στο τσιμπούκωμα . Η πούτσα μου είναι πότε στο ένα στόμα και πότε στο άλλο, ενώ ταυτόχρονα έχουν γυρίσει το σώμα τους μια δεξιά και μία αριστερά, ώστε να βλέπω τα πρόσωπα και των δυο. Έχουν βάλει την πούτσα μου ανάμεσα τους και την Γλείφουν ταυτόχρονα, ανεβοκατεβάζοντας μαζι το κεφάλι τους ενω πολλές φορές ενώνονται τα χείλη τους και οι γλώσσες τους πάνω στο πουτσοκέφαλο.
Ότι ακριβώς βλέπουμε στις τσόντες και φτιαχνόμαστε.
Αφού λοιπόν απόλαυσα το σεμιναριακό τσιμπούκωμα τους ήρθε η ώρα για σεξ. Έστησα πρώτα την Τάνια στα τέσσερα και της τον έχωσα , ενώ η Βικτώρια ξάπλωσε δίπλα της με ανοιχτά τα πόδια και χαϊδευε την μουνάρα της . Η Τάνια βρήκε της ευκαιρία να της γλείψει τα βυζιά ενώ εγώ βλέποντας το σκηνικό την γαμούσα εντονότερα σκαμπιλίζοντας τα κωλομέρια της και αυτή μου έλεγε, "Έτσι γάμα δυνατά την μουνάρα μου " .Σταμάτησα γιατί αν συνέχιζα θα έχυνα, εγώ όμως ήθελα να γαμήσω και την Βικτώρια. Μου αλλάζουν προφυλακτικό και είναι η σειρά της Βικτώριας να την φάει. Στήνεται στα τέσσερα και τον χώνω στην μουνάρα της ενώ η Τάνια σηκώνεται όρθια κσι μου φέρνει τα βυζιά της για ρούφηγμα. Εννοείται ότι δεν χάνω την ευκαιρία και χάνομαι ανάμεσα τους ενώ αυτή τα πιάνει και μου φέρνει στο στόμα μια το ένα και μια το άλλο. Μετά είναι η σειρά της να ξαπλώσει δίπλα στην Βικτώρια, ώστε να της ανταποδώσει το γλείψιμο στα βυζιά. Εγώ γαμάω λυσσασμενα την Βικτώρια πιάνοντας την ποτε από την μέση και πότε από τα κωλομέρια. Εδώ να πούμε ότι η Βικτώρια είναι κρεβατογεμίστρα. Έχει αυτό το νταρντανέ σφιχτό κορμί που θες να το σκαμπιλίζεις συνέχεια και με έχει φτάσει στα όρια μου. Οπότε σταματάω, βγάζω το προφυλακτικό και λέω στην Τάνια, έλα να σε χύσω στις βυζάρες.
Αυτή έρχεται πιάνει τα βυζιά της από κάτω και τα κρατάει μπροστά στην πούτσα μου ενώ ακριβώς δίπλα έχει πάρει θέση η Βικτώρια με ανοιχτό το στόμα. Την παίζω ανάμεσα τους και η πρώτη ριπή παίρνει την Τάνια ψηλά στα βυζιά και κοντά στον ώμο της, ενώ αμεσως μετά τον παίρνει η Βικτώρια στο στόμα και τον ρουφάει ώσπου να στραγγιξει εντελώς. Μόλις τον βγάζει από το στόμα, η Τάνια τον τρίβει στα βυζιά της για να απλωθεί η κρέμα όπως πρέπει.
Κάπου εδώ τελειώνει αυτό το φοβερό γαμήσι με αυτές τις αρχικαυλιάρες.
Η Βικτώρια βγάζει μια χούφτα μωρομαντηλα και μου τα δίνει να σκουπιστώ ενώ αυτές σηκώνονται σιγά σιγά , παίρνουν τα εσώρουχα τους στα χέρια και με αποχαιρετούν γελώντας. Τις ευχαριστώ και τους λέω ότι πέρασα τέλεια και ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Ότι και να πω για τα κορίτσια θα είναι λίγο.
Πραγματικά το γαμήσι που κάνουν είναι το κάτι άλλο. Το τσιμπούκι τους είναι από άλλο πλανήτη. Είναι από τα καλύτερα δίδυμα που μπορείς να πάρεις αυτήν την στιγμή και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρουν. Επίσης σήμερα είχαμε και αυτό το μικρο γλείψιμο μεταξύ τους σαν έξτρα μπόνους.
Αν σκεφτείς λοιπόν οτι κάποιες άλλες που υποτίθεται ότι κάνουν παρτούζα, το μόνο που κάνουν είναι να σε χαϊδεύουν ενώ η άλλη σου κάνει πίπα και πολλές θέλουν και 40 ευρώ για αυτήν την κοροϊδία, τότε καταλαβαίνεις την διαφορά.
Όσοι λοιπόν θέλουν να κάνουν παρτούζα που μόνο σε τσόντα έχουν δει τους προτείνω να πάνε και μετά να μας πουν την εμπειρία τους και αν έχω δίκιο.
Εντωμεταξύ όση ώρα γράφω την κριτική και φερνω στον νου μου το τι έγινε, με κανει να ξανακαυλώσω πάλι, σε σημείο που αν δούλευαν τώρα θα ξαναπήγαινα για δεύτερο γύρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Τάνια
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
164
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, kostakis27, giorgiodelafuentes2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2024
Ξαναγυρισε η Βικτώρια ή ειναι αλλη;
27 Νοεμβρίου, 2024
Η ίδια είναι
27 Νοεμβρίου, 2024
γαμάτη περιγραφή, για δυό απ τις γαμιστερότερες κοπέλες στην πιάτσα
review reaction 1 Milfomaniac
27 Νοεμβρίου, 2024
Ωραίο ρε τύπε, αν ξαναπάς πες τους να δουλέψουν και κάνα βράδι γιατί σε κάποιους δεν μας σηκώνεται πρωί και μεσημέρι Money MouthMoney Mouth
review reaction 3 Milfomaniac
28 Νοεμβρίου, 2024
@kostakis27 γι αυτό είμαστε εμείς ρε τύπε. Για να μην μένουν αγάμητα τα κορίτσια τα πρωινά ??
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5