Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 297 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά την κατάθεση στη Μία, το κατάρτι δεν είχε ηρεμήσει ακόμα και είχε όρεξη για σουβλίσματαΚουλ
Βάζω το σώβρακο, ανοίγω τη πόρτα και φωνάζω τη τσατσάΝαι! Πάρε 30€ και φέρε μου Χλόη και Σοφία για να στανιάρω, της λέωΕμμμμ Πρόκειται για δύο πρόσχαρα λατινάκια με πεταχτά κωλαράκια.
Η Σοφία είναι στο μελαχρινό και η Χλόη στο πιο καστανό.
Μπήκαν μέσα τα μεζεδάκια με χαμόγελα Πλατύ χαμόγελο Άρχισα να της πειράζω, να τους λέω αστεία και κομπλιμέντα και να χαϊδεύω τα βυζάκια και τις λατινοκωλάρες τους Κουλ
Μου έκαναν προκαταρκτικά με γλύψιμο σε θηλές και λαιμό και ανταλλάξαμε και πεταχτά φιλάκια Έρωτας
Δεν κάνουν δυστυχώς ελεύθερη φλογέρα Κεφάλι σε τοίχο! και μου περάσανε κάλτσα. Άρχισε να γλυφοκοπάει η Χλόη το κατάρτι και η Σοφία μου χάιδευε τα πόδια και τις θηλές.
Αλλαγή με την Σοφία να χλαπακιάζει το κατάρτι και με τη Χλόη να δίνουμε πεταχτά φιλάκια Έρωτας
Είπα τότε στη Χλόη να με καβαλήσει. Κάθησε πάνω στο καυλί και κουνιόταν αισθησιακά. Τη γράπωσα και άρχισα να καρφώνω τη μούνα τηςΝαι!
Η Σοφία κωλοβαρούσεΜαλακία
Αλλαγή με Χλόη στα τέσσερα. Το μουνάκι της έχει ωραία αίσθηση και το γλένταγα δεόντως ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
Κάποια στιγμή τις είδα να αρχίζουν να βιάζονται Έρχεται ροπαλιά
Άλλαξαμε καπότα και έστησα τη Σοφία στα τέσσερα. Κωλοβάραγες τόση ώρα Σοφάκι, θα καλοπεράσεις τώραΧαχαχα!
Μπήκα στο μουνάκι της και άρχισα να τη γαμάω με τα χίλια και να δίνω και μπατσιές στη κωλάρα τηςΑσάλιωταΑσάλιωτα
Η βλαχοτσατσά χτύπησε πόρταΘυμός
Την κάρφωνα γρήγορα και δυνατά και κατέθεσα το κοκτέιλ στη μουνάρα της, εντός καπότας.
Σηκώθηκαν, ντυθήκανε, φιληθήκαμε και χαίρεται.
Συμπερασματικά, πρόκειται για δύο νόστιμα λατινάκια χαρωπά. Δεν κάνουν ελεύθερη φλογέρα (δεν ρώτησα αν κάνουν με έξτρα), αλλά κάνουν προκαταρκτικά και τον τρώνε αδιαμαρτύρητα. Ρίσκαρα να τις πάρω παρτούζα, αλλά μου βγήκε νορμάλ. Αν βάλουν και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα, ίσως τις ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
49
Πόντοι:
5.631
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Bonecrusher, Jack_of_all_trades και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2024
Καλύτερα με καποτα γιατί είναι αδήλωτες κ δεν περνάνε από τι Συγγρού.
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
26 Νοεμβρίου, 2024
Παραπλάνηση! Αυτές οι 2 Σοφία και χολή είναι φόλες λστινες! Μόνο ο κύριος τα κάνει όλα με τις Λατινες!!! Παίκτης +65
26 Νοεμβρίου, 2024
Amor2023 σε μένα ήταν εντάξει!!!
Δεν ήταν κάτι αξέχαστο, αλλά νορμάλ. Αν εσύ έφαγες φόλα, δεν σημαίνει ότι εγώ παραπλανώ...
26 Νοεμβρίου, 2024
Δεν έχω φάει φόλα αλλά εκεί στο 71 πάνω κάτω οι περισσότερες είναι φόλες! Στο 8 λεπτά νόμος χτυπάει η πόρτα!! Αν δεν πληρώνεις έχτρα δεν....
27 Νοεμβρίου, 2024
Amor2023 Τότε πως ξέρεις ότι σίγουρα οι συγκεκριμένες είναι φόλες? Αν δεν έχεις εμπειρία μαζί τους, δεν μπορείς να καταδικάζεις επειδή κάποτε εκεί δεν πέρασες καλά...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5