Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 298 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα στην οδο φυλης. Πολυ κακη μερα για τσαρκα δυστηχως καθως επισκεφτηκα σχεδον ολα τα σπιτια της οδου, με ορισμενα να ειναι κλειστα, και δεν εβρισκα σχεδον τιποτα να μου αρεσει. Η μοναδικη που κατι μου εκανε ηταν η Παμελα (νομιζω ετσι την ειπε η τσατσα , ισως να ειπε παολα και να μην ακουσα καλα). Η εναλλακτικη μου ηταν η χλοη απο λιοσιων 73 αλλα βαριομουνα να κατεβω και ηθελα να δοκιμασω κατι καινουργιο, με ετρωγε ο κωλος μου να φαω φολα μαλλον.
Η κοπελα ειναι σχετικα νεαρη, κοντη, λατινα, με τατουαζ στο αριστερο χερι , μικρο βυζακι και μετριο προσωπο.
Με την εισοδο της στο δωματιο σηκωθηκα και πλησιασα κοντα της οπου διαπιστωσα οτι δεν προκειται να παιχτουν προκαταρτκικα ουτε για αστειο , ηταν εμφανες οτι ειχε διαθεση ξεπετας.
Περασε καποτα σε πεσμενο πουτσο και ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα, φροντισε να φερει το σωμα της σε τετοιο σημειο ωστε να μην μπορω να χουφτωσω τιποτα, επρεπε να τεντωθω για να πιασω λιγο κωλαρακι.Σουτιεν δεν εβγαλε ποτε. Ευτηχως ο πουτσος μου δεν πτοηθηκε διολου απο την φολοσυμπεριφορα της και εγινε σκληρος γρηγορα. Στησιμο στα τεσσερα και παμε. Φυσικα εκει βρεθηκα αντιμετωπος με αλλα προβληματα καθως ειχε την ταση να τραβιεται προς το εμπρος, Συνειδητοποιωντας οτι δεν προκειται να γαμησω σαν ανθρωπος σηκωθηκα στην ακρες των ποδιων παραλληλα με το κρεβατι σε σταση push ups και ξεκινησα να καρφωνω με δυναμη θαυμαζοντας τον εαυτο μου στον καθρεφτη , εννοειται και εκει προσπαθησε να κλεψει βαζοντας το χερι της αναμεσα στον κωλο της και το σωμα μου αλλα το σταματησε γρηγορα. Σε αυτη την σταση ηρθε και το τελος. Με το που βγηκα απο μεσα της μου ειπε bye το επομενο δευτερολεπτο και εφυγε. Επρεπε να χα παει στην χλοη τελικα. Απο εδω και στο εξης αν δεν βρισκω καποια που πραγματικα να μου αρεσει θα γυρναω σπιτι η θα πηγαινω σε στανταρακια. Οι ακυρες δοκιμες με μετριες δεν αξιζουν καθως ελλοχευει υψηλο ρισκο φολας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2024
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
genocidal-humanoid