Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 198 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Κάτια ανήκει για μένα στην κατηγορία κοριτσιών που είχα στη λίστα των υπόψη για το παλμαρέ και ακόμα δεν είχα πάρει. Στο συγκεκριμένο οίκο για εμένα πάντα στην ίδια κατηγορία είναι η Χριστίνα η «Τσέχα» και η Κορίνα.

Στην εμφάνιση της έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός κορμάρα ο οποίος με τα δεδομένα της περιοχής ευσταθεί αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται απλά για ένα ωραίο σώμα.
Προκαταρκτικά δεν παίχτηκαν καθόλου αλλα αυτό οφείλεται κυρίως στην δική μου διάθεση που ήμουν περισσότερο σε φάση να αράξω να με περιποιηθεί ίδια. Η περιποίηση από μέρους της περιλάμβανε παίξιμό πούτσας ενώ εγώ την χάιδευα λ, φιλούσα και την χούφτωνα σε όλο το σώμα. Η πίπα που ακολούθησε με λάστιχο δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί δυσφήμιση για την περιβόητη Ρουμανική σχολή.

Πρώτη στάση στα τέσσερα και εκεί που περίμενα υπερθέαμα με την κωλάρα της ψιλό απογοητεύτηκα γιατί είτε η στάση του πήρε είτε η γωνία θέασης είτε το κρεβάτι που βουλιάζει είτε όλα αυτά μαζί συντέλεσαν σε ένα θέαμα κατώτερο των προσδοκιών. Η ανταπόκρισή της στο ρυθμό μου γενικά ήταν ικανοποιητική όταν όμως ανέβαζα στροφές έδειχνε με επαγγελματικό η αλήθεια είναι τρόπο ότι δεν επιθυμεί σφυροκόπημα και έτσι έκοβα απο μόνος μου για να μην έχουμε αλλα.

Το ίδιο συνέβη και όταν την άλλαξα σε ιεραποστολικό εκεί βέβαια για να έρθει το τέλος δεν έκοψα, της σήκωσα ψηλά τα πόδια της τα σταύρωσα κιόλας και απέθεσα το φορτίο μέσα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
7