Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 105 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη πρωί
Συμπαθητικός χώρος που αποπνέει ηρεμία και όχι βιασύνη καθαρός
Με σεντόνια που μύριζαν όμορφα
Η ευγενική κυρία υποδοχής παρουσίασε το κορίτσι σημειώνοντας ότι είναι γνωστή και καλή για της υπηρεσίες της χωρίς να αναφέρει πρόγραμμα
Η κοπέλα μιλφ δυνατό μπαμπατσικο χωρίς όμως αποκρουστική εμφάνιση εγώ έβλεπα την παντρεμένη γυναίκα που ξεσκίζεις κάθε εβδομάδα σαν να μην υπάρχει αύριο βυζάρες Μπουτάρες κωλαρα στιβαρή γυναίκα με όλη τη σημασία και ερωτική με υπονοούμενο ότι θα περάσεις υπέροχα έτσι και έγινε αφού έκανε μπάνιο ήρθε ολόγυμνη και ξεκίνησε προκαταρκτικά μόνη της σε αυτόματο Ρυθμό δίνοντας τα καλή της προς χαιδεμα και γλυψιμο σφιχτή χωρίς χαλαρώσεις και δέρμα λείο απαλό ,τα βυζιά λόγω μεγέθους είχαν την πρέπουσα χαλάρωση όμως στήνονται υπέροχα και χορτάρταινεις να γλύφεις και να τα κρατάς βαριά βαριά συνέχεια σε ερωτοτροπίες βαθείς με πλήρη δοτικότητα και χωρίς καμμία στιγμή ενοχικής αποκρουστικοτητας πλήρως υποταγμένη στις ορέξεις του επιβήτορα
Παίχτηκαν τρεις στάσεις με διάρκεια και καθόλου ενόχληση από την κυρία της υποδοχής περί 15 λεπτών στον αγώνα έφυγα χαρούμενος και πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Άννας
Άννα σε ευχαριστώ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
8
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ΣΠΥΡΟΣΣ, Bonecrusher και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2024
Υπάρχει κάπου το πρόγραμμα του εν λόγω οίκου?
25 Νοεμβρίου, 2024
Αγαπητέ αν διάβασες την κριτική θα διαπιστώσεις ότι πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε οπότε μην ψάχνεις για πρόγραμμα ούτε εγώ ήξερα Άννα η γνωστή μου είπε και απλά μου άρεσε πέρασα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2