Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 105 10
Μπουρδέλα
124132
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχοντας ρίξει πριν τρεις εβδομάδες 4 τεμάχια σε κάποιες που θεωρώ στάνταρ + την Βίκη* στο Ιάσονος 28 υπόγειο (δούλευε παλιά στο Ι.22 ισόγειο) δεν έγραψα κάτι ,γιατί απλά επαναλαμβάνομαι !
Σήμερα για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Salo του Παζολίνι (120 μέρες στα Σόδομα) που είχα δεί σε πολύ τρυφερή ηλικία και απλά με γονάτισε διότι δεν μπορούσε το άγουρο μυαλό μου να ερμηνεύσει το παραμικρό !
Το όψιν ότι τότε παίχτηκε μόνο στον κινηματογράφο Studio στην πλ. Αμερικής και η αναμονή ήταν περίπου δύο εβδομάδες!!!
Έχοντας λοιπόν κατά νου κάποιες σκόρπιες εικόνες από την ταινία έφυγα για Ι.1Β .
Αιφνιδιάστηκε η υπηρεσία μόλις μπήκα βλέποντας με με σχεδόν μπατσικό λούκ , σηκώθηκε καλημέρησε και πίσω της βγήκε η Άννα !
Αν έχεις πάει λαϊκή σε Σεπόλια, Άγιο Παύλο Μιχ. Βόδα το πιθανότερο να μοιάζει με κάποια από τις δεκάδες ΓΙΑΓΙΆΔΕΣ Ρωσίδες που σέρνουν καρότσια στην λαϊκή.
Ήταν πιο σκληρό από αυτό που ήθελα, αλλά πόνταρα στον αιφνιδιασμό μέσα στο δωμάτιο.
Μπαίνει η 60+ Άννα και δεν το πιστεύα ότι ακόμη ασχολούμαι με παρακμή .
Έχει και αυτή την ερμηνεια της.
Βγάζει το στρας φόρεμα και αποκαλύπτει ένα σώμα σαν focaccia αλλά σχετικά μάχιμο, όπως κάποιες σε τσόντες Gilf .
Ξεκινάει ένα μέτριο " φιλάω στο σώμα σαν να φιλάω εικόνα" , αδιάφορο δλδ κατεβαίνει κάτω και παίρνει το κάγκελο στο στόμα της.
Μέτρια πίπα ακα και έπαιζε το ριχή -βαθειά με μικρή ταχύτητα και λίγο δόντι.
Έσπρωχνα κι εγώ το κεφάλι της αλλά δεν πήγαινε πολύ κάτω.
Είχε ανακοινωθεί 69 κι ότι "η κοπέλα δεν βιάζεται" .
Την κόβω τραβιέμαι και ρωτάει: sex ?
Λέω ναι , της δείχνω να ξαπλώσει κι εκεί μου θόλωσε το μάτι ? και της βουτάω τα πόδια τα σηκώνω και ξεκινάω ένα ανελέητο γλυφομούνι σεληνιασμενος, όπου δεν μπορούσε να καταλάβει τι γίνεται.
Μόλις είχε κατακαβλωσει , σταματάω και ξεκινάω τρελό ακα γαμησι σε ρυθμούς homo sapiens sapiens (υποείδος του κανονικού homo sapiens) μέχρι να έλθει η λύτρωση, όπου δεν σταμάτησα, απλά μείωσα ένταση .
Έχοντας μαζί μου τα σχετικά αντισηπτικά έγινε άμεση καθαριότητα στην περιοχή.
Ούτως ή αλλεως θα κάνω Παρασκευή εξετάσεις προληπτικές .
Αυτό δεν λέει κάτι, αλλά δεν μπορούσα να έχω τον αυτοέλεγχο την συγκεκριμένη στιγμή .
Τις εικόνες που είχα το πρωί από το Salo ήρθε και συμπλήρωσε η εικόνα που επικρατεί απέναντι στο Ι.2Α+Β
* Η Βίκυ ήταν μεγάλος "έρωτας" διότι είχε εξαιρετική αύρα και έχει ακόμη. Κάνει απίστευτο τσιμπούκι, αλλά χρησιμοποιεί ακόμη τις κόκκινες σαμπρελοκαπότες .
Με μια πρόταση. Η Αννα είναι για σκληρούς χύστες old school που τους αρέσει η παρακμή ενίοτε , όχι σαν μόνιμη κατάσταση.
Η παρακμή στο ερωτικό κομμάτι έχει να κάνει με πολύ βαθύτερες αιτίες ανάγκες και προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ 3-5 ετών.
Ας είναι .
Καλή συνέχεια Κύριοι
Σήμερα για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Salo του Παζολίνι (120 μέρες στα Σόδομα) που είχα δεί σε πολύ τρυφερή ηλικία και απλά με γονάτισε διότι δεν μπορούσε το άγουρο μυαλό μου να ερμηνεύσει το παραμικρό !
Το όψιν ότι τότε παίχτηκε μόνο στον κινηματογράφο Studio στην πλ. Αμερικής και η αναμονή ήταν περίπου δύο εβδομάδες!!!
Έχοντας λοιπόν κατά νου κάποιες σκόρπιες εικόνες από την ταινία έφυγα για Ι.1Β .
Αιφνιδιάστηκε η υπηρεσία μόλις μπήκα βλέποντας με με σχεδόν μπατσικό λούκ , σηκώθηκε καλημέρησε και πίσω της βγήκε η Άννα !
Αν έχεις πάει λαϊκή σε Σεπόλια, Άγιο Παύλο Μιχ. Βόδα το πιθανότερο να μοιάζει με κάποια από τις δεκάδες ΓΙΑΓΙΆΔΕΣ Ρωσίδες που σέρνουν καρότσια στην λαϊκή.
Ήταν πιο σκληρό από αυτό που ήθελα, αλλά πόνταρα στον αιφνιδιασμό μέσα στο δωμάτιο.
Μπαίνει η 60+ Άννα και δεν το πιστεύα ότι ακόμη ασχολούμαι με παρακμή .
Έχει και αυτή την ερμηνεια της.
Βγάζει το στρας φόρεμα και αποκαλύπτει ένα σώμα σαν focaccia αλλά σχετικά μάχιμο, όπως κάποιες σε τσόντες Gilf .
Ξεκινάει ένα μέτριο " φιλάω στο σώμα σαν να φιλάω εικόνα" , αδιάφορο δλδ κατεβαίνει κάτω και παίρνει το κάγκελο στο στόμα της.
Μέτρια πίπα ακα και έπαιζε το ριχή -βαθειά με μικρή ταχύτητα και λίγο δόντι.
Έσπρωχνα κι εγώ το κεφάλι της αλλά δεν πήγαινε πολύ κάτω.
Είχε ανακοινωθεί 69 κι ότι "η κοπέλα δεν βιάζεται" .
Την κόβω τραβιέμαι και ρωτάει: sex ?
Λέω ναι , της δείχνω να ξαπλώσει κι εκεί μου θόλωσε το μάτι ? και της βουτάω τα πόδια τα σηκώνω και ξεκινάω ένα ανελέητο γλυφομούνι σεληνιασμενος, όπου δεν μπορούσε να καταλάβει τι γίνεται.
Μόλις είχε κατακαβλωσει , σταματάω και ξεκινάω τρελό ακα γαμησι σε ρυθμούς homo sapiens sapiens (υποείδος του κανονικού homo sapiens) μέχρι να έλθει η λύτρωση, όπου δεν σταμάτησα, απλά μείωσα ένταση .
Έχοντας μαζί μου τα σχετικά αντισηπτικά έγινε άμεση καθαριότητα στην περιοχή.
Ούτως ή αλλεως θα κάνω Παρασκευή εξετάσεις προληπτικές .
Αυτό δεν λέει κάτι, αλλά δεν μπορούσα να έχω τον αυτοέλεγχο την συγκεκριμένη στιγμή .
Τις εικόνες που είχα το πρωί από το Salo ήρθε και συμπλήρωσε η εικόνα που επικρατεί απέναντι στο Ι.2Α+Β
* Η Βίκυ ήταν μεγάλος "έρωτας" διότι είχε εξαιρετική αύρα και έχει ακόμη. Κάνει απίστευτο τσιμπούκι, αλλά χρησιμοποιεί ακόμη τις κόκκινες σαμπρελοκαπότες .
Με μια πρόταση. Η Αννα είναι για σκληρούς χύστες old school που τους αρέσει η παρακμή ενίοτε , όχι σαν μόνιμη κατάσταση.
Η παρακμή στο ερωτικό κομμάτι έχει να κάνει με πολύ βαθύτερες αιτίες ανάγκες και προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ 3-5 ετών.
Ας είναι .
Καλή συνέχεια Κύριοι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Τα άκα... ηταν & είναι η αδυναμία μού δεν μπορώ να ενεργησω διαφορετικά ίσως γι αυτό αποτραβηχτηκα από την μάχη.
Αυτές τίς ημέρες θα έρθω Αθήνας με σκοπό να κάτσω δέκα ημέρες διά οικοδομικά θέματα στο σπίτι της αθηνας οπότε θα (((ξεσαλωσω )))) φίλε μου με τις granny φίλες μού.
Εύγε για το ποίημα σου !!!!