Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 37 10
Μπουρδέλα
72781
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές των συναγωνιστών για τη Στέλλα, όταν τυχαία την συνάντησα νωρίτερα απόψε το μεσημέρι, πηγαίνοντας στον οίκο για να βρω τη Ρίτα, σκέφθηκα "τι έχουμε να χάσουμε". Εχω πάντα back up ένα μπλε καβάτζα στην κωλότσεπη σε περίπτωση φόλας. Μου λέει η τσατσά "Στέλλα" σκέτο. Τη ρωτάω για πρόγραμμα και προχωράει στο παρασύνθημα "το πρόγραμμα θα το συζητήσετε οι δυο σας". Μέχρι εδώ καλά. Βγαίνει με μια πετσέτα η Στέλλα, μόλις είχε κάνει μπάνιο. Με ρωτάει ευθέως "τι θέλεις να σου προσφέρω", οπότε προχωρώ και στο τελευταίο παρασύνθημα "πίπα κώλο μόνο". Μου λέει "εντάξει", της δίνω το μπλέ και περνάμε μέσα. Είχα ξεχάσει πόσο άθλιος είναι αυτός ο χώρος μέσα. Έρχεται στο δωμάτιο μετά απο 3 λεπτά. 50+ ηλικιακά οπότε και το σώμα καμία σχέση με τα τρυφερούδια που έχουμε συνηθίσει. Εκεί κάνει το φάουλ και πάει να μου βάλει σκούφο ενώ άλλα είπαμε έξω. Αλλά επειδή ήταν το όλο σκηνικό μες στη μπίχλα, την άφησα να μου φορέσει, σε κωλογαμηστρώνα ήρθαμε. Με ξεκινάει μια πίπα που έδειχνε ότι έχει γλύψει χιλιάδες χιλιόμετρα κρεατόβεργας. Πίπα επαγγελματική, ίσα να σηκώσει το κατάρτι, χωρίς μορφασμούς και γελοία υποκριτικά επιφωνήματα, από αυτά που συναντάμε αλλού. Αφού με ετοίμασε λέω "και τώρα κοκορέτσι". Βάζει λιπαντικό, της περνάω το μαξιλάρι κάτω απο τον κώλο, της διπλώνω τα πόδια στο κεφάλι και την καρφώνω ιεραποστολικά. Κιχ δεν έβγαλε η τύπισσα, παλιά της τέχνη κόσκινο. Αρχίζω αργά να δίνω πόνο. Προσπαθούσα να μην κοιτάξω τα μούτρα της, γιατι απο κοντά έδειχνε πραγματικά άσχημη. Της ζήτησα να μου γλύψει τις ρώγες για να συντομεύουμε, και ταυτόχρονα έδωσα φουλ γκάζι. Δεν άργησε να έλθει η κατάθεση στεφάνου, συνοδευόμενη από τις αγαπημένες μου βωμολοχίες. Εκει γέλασε, έσπασε λίγο ο πάγος και τελικά λυθήκαμε και οι δύο σε ένα γέλιο. Τραβήχτηκα με προσοχή. Μυρωδιές και περίεργα χρώματα πάνω στην καπότα δεν εμφανίστηκαν.
Συμπερασματικά, η Στέλλα είναι μια κωλοτρυπίδα για χύσιμο. Τίποτε άλλο. Ούτε δέρμα έχει, ούτε όρεξη για ζουζουνίσματα, αλλά ούτε και κρεμάει στην επίμαχη στιγμή. Αυτό πουλάει και με αυτό επιβιώνει. Για ένα ξεμπούκωμα απο πίσω καλή είναι.
Να γαμάτε και να προσέχετε την υγεία σας.
Συμπερασματικά, η Στέλλα είναι μια κωλοτρυπίδα για χύσιμο. Τίποτε άλλο. Ούτε δέρμα έχει, ούτε όρεξη για ζουζουνίσματα, αλλά ούτε και κρεμάει στην επίμαχη στιγμή. Αυτό πουλάει και με αυτό επιβιώνει. Για ένα ξεμπούκωμα απο πίσω καλή είναι.
Να γαμάτε και να προσέχετε την υγεία σας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;