Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Κλόι είναι μια κοπέλα 20 χρονών από τη Βενεζουέλα, με μελαχρινό μακρύ μαλλί, γύρω στο 1.60, με ωραίο λεπτό σώμα, ωραίο κωλαράκι αλλά όχι μεγάλο στήθος. Χαρακτηριστικό της τα μαύρα γυαλιά μυωπίας που φοράει και που εμένα μου άρεσαν ιδιαιτέρως. Στο σαλόνι βγήκε μαζί με μια άλλη κοπέλα και έδωσαν ένα μικρό σόου. Συγκεκριμένα, έδειχναν με το δάχτυλό τους έναν έναν τους πελάτες λέγοντας στα ισπανικά: αυτός είναι ωραίος, κι αυτός είναι ωραίος. Στο δωμάτιο τώρα ήταν αρκετά πιο σοβαρή από ό,τι έξω, ίσως λόγω βαρεμάρας. Δε θέλει επαφές "τρίτου τύπου", δηλαδή γλείψιμο, σου προσφέρει όμως το κωλαράκι της να το βλέπεις την ώρα της στοματικής πράξης, αν της υποσχεθείς ότι δε θα γλείψεις. Το στοματικό της όχι κάτι το ιδιαίτερο, με αποζημίωσε όμως, όπως έγραψα, με την υπέροχη θέα του καθαρού ποπού της, τόσο που της ζήτησα να καθίσει και λίγο πάνω μου (φέις σίτινγκ που λένε). Κάπως έτσι, σε αυτή τη στάση, επήλθε και το τέλος της συνεδρίας.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι το πώς ακριβώς φτάνουν από τόσο μακρινές χώρες εδώ και αν επιτέλους υπάρχει κάποια αρχή να ελέγξει όλα αυτά τα κυκλώματα ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική εκμετάλλευση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χλόη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
vitsiozos
Μέλος
1
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Pa Luki Luk, Milfomaniac και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2024
Είναι αυτή που έχει piercing στη ρώγα;
17 Νοεμβρίου, 2024
Ειλικρινά και γω αυτη την απορια εχω, ειναι τοσες πολλες πλεον… Αν εχει καποιος μια εικονα να μας πει τι παιζει γενικοτερα με τα συγκεκριμένα κυκλωματα
review reaction 1 vitsiozos
18 Νοεμβρίου, 2024
Τις στέλνει ο Σύντροφος Μαδούρας για να σιγοντάρει Πολάκη γιά αρχηγό τού Μπουρδελοσύριζα
review reaction 3 Milfomaniac
18 Νοεμβρίου, 2024
Άλλο είναι το face sitting μάστορα, όχι αυτό που γράφεις. Έτσι!
18 Νοεμβρίου, 2024
Πήρσινγκ δεν είδα
19 Νοεμβρίου, 2024
Pa Luki Luk Μπορεί να μην το περιέγραψα σωστά, αλλά αυτό εννοούσα. Η κοπέλα κάθισε πάνω μου...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6