Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ρεγγίνα 45+ από Μολδαβία. Μαλλί καστανό μέχρι τους ώμους αδύνατα πόδια, μετρίου αναστήματος με λίγο κοιλίτσα.
Πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο, απλώς συμπαθητικό.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό όλες οι στάσεις 10 €.

Η Ρεγγίνα ήρθε στο δωμάτιο και με βρήκε ξαπλωμένο, ανέβηκε από πάνω μου όπου άρχισε να με γλύφει το λαιμό δίνοντας μου και μερικά στοματόφιλά που όταν όμως έβαλα γλώσσα δεν την δέχτηκε.
Άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω με μικρά φιλάκια στο στήθος μου και στην κοιλιά μου, όταν έφτασες στο πέος το έβαλε όλο μέσα στο στόμα της ακαποτα.
Η πίπα της είχε καλό ρυθμό ήταν αρκετά υγρή δεν πέρασε από μπάλες και είχε αρκετή διάρκεια.
Η Ρεγγίνα δεν σταμάτησε να μου πέρνει πίπα για να ξεκινήσουμε το γαμήσι. Την είχα αφήσει και μου έπαιρνε πίπα κανα πεντάλεπτο μιας και το έκανε ωραία.
Έδειχνε να της αρέσει και δε βιαζόταν. Δεν είχα και πολύ όρεξη να την γαμήσω οπότε την έβαλα μόνο σε κανονική στάση και της τον έχωσα.
Το αιδοιο της αρκετά χαλαρό, έμπαινα όλος μέσα με άνεση.
Η ίδια αναστέναζε μου χαϊδευε την πλάτη και μου έπιανε τον κώλο. Εδειχνε ότι της αρέσει να μπαινοβγαινει πούτσα μέσα της.

Μετά από μερικά λεπτά γαμήσι χύσιμο βαθιά μέσα στην μουνάρα της με καπότα πάντα και με ικανοποιητικό στράγγιγμά.

Ίσως κάποια στιγμή ξανά προτιμηθεί.Ίσως κάποια στιγμή ξανά προτιμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρεγγίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης