Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Είσοδος στο μαγαζί όπου στο σαλόνι εμφανίστηκε η νεαρη Σόνια.
Πρόκειται για μία κοπελα 25 ετών περίπου, έχει μακριά ξανθά σπαστά μαλλιά, αδύνατο κορμί με πεταχτά κωλομέρια, μικρό 1,5αρι στήθος.
Το πρόσωπο της όμορφο συμπαθητικό. Σαν σύνολο είναι αρκετά όμορφη για την περιοχή. Το πρόγραμμα της απλό στα 15 €.
Η Σόνια με βρήκε στο κρεβάτι ξαπλωμένο και καυλωμένο, χωρίς κανένα προκαταρκτικό πέρασε κατευθείαν καπότα ευτυχώς στο έτοιμο πέος μου. Έκατσε από μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου επίτηδες για να μην μπορώ να πιάνω τίποτα.

Η πίπα της είχε αργό ρυθμό, τον έβαζε ικανοποιητικά βαθιά μέσα στο στόμα της και μου χαϊδευε τα αρχίδια.
Της μίλησα κανα δυο φορές ελληνικά αλλά αυτή μου απαντούσε στα αγγλικά. Της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα όπως και το έκανε.
Στήθηκε αρκετά καλά, της τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω με βαθιές πουτσιές.
Έκατσε και τον έφαγε βαθιά δεν έκλεβε και δεν έφευγε μπροστά για να αποφύγει το γαμήσι.
Γύρισμα σε κανονική στάση, το μουνι της ήταν αρκετών ημερών να αξυριστο με καστανόξανθες τρίχες.
Εννοείται ότι έφαγα άκυρο όταν ζήτησα να της το γλείψω.
Της τον έχωσα μέσα της και ξάπλωσα επάνω της. Την έπιασα από κάτω από τα κωλομέρια και άρχισα να την γαμάω δυνατά.
Έκατσε και έφαγε τις δυνατές βαθιές πουτσιες μου χωρίς να κλέψει καθόλου αλλά και χωρίς να βγάλει άχνα.
Η αίσθηση του αιδοίου της ήταν ελαφρώς χαλαρή.
Χαλάρωσα λίγο το ρυθμό μου και έκανα κίνηση να γλείψω τα βυζάκια της μιας και είχαν ωραία ρώγα. Τα έγλυψα δε λέω ...αλλά έδειχνε ότι την ενοχλούσε και δεν ήθελε καθώς έβαζε το χέρι της μπροστά στο στόμα μου για να με κόβει. Ακόμα πάντως και έτσι κατάφερα και έγλειψα με το ζόρι βυζί και ρώγα.

Συνέχισα να τις γαμάω το κστανοξανθο μουνί της και μετά από μερικά λεπτά την έχυσα με ικανοποιητικό στράγγιγμά μέσα της. Δεν έδειξε σημάδια βιασύνης αλλά και εγώ δεν έκανα πάνω από 10 λεπτό καθώς ήμουν πολύ καυλωμένος με την πάρτη της.

Συμπερασματικά ωραίο μωρό η Σόνια σίγουρα αξίζει το δεκαπεντάρι λόγω εμφάνισης, η συμμετοχη της μηδενικη, μέσα αντέχει γαμήσι, τουλάχιστον για μια φορά την προτείνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης