Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 77 10
Μπουρδέλα
152635
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σήμερα μέρα Παρασκευή, μέρα ιερή πουτανοΠαρασκευη, βρέχει στην πορνογειτονια, πήγα Φώκαιας 13 στο υπόγειο τσαρδί! Ο Τσάτσος gay και η πουτανα latina! Μιχαελα τ όνομα από Παραγουάη Περού ή κάτι τέτοιο! Άλογο κανονικό πρόσωπο καλό με ΒΥΖΑΡΕΣ μαλλί μαύρο ΚΑΥΛΑ ίσιο μακρύ, με ελ στοματικό φιλιά βυζιά 69 κτλ...Πολύ καλή στα μάτια μου για να αγνοηθεί. Περνάω δωμάτιο και σχεδόν στα καπάκια έρχεται...Ηi αυτή hi και εγώ...Ξαπλώνει ξαπλώνω, αρχίζει το μπαλαμουτι και εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω την πεμπτουσία της όλης φάσης...η γκόμενα ΜΟΥΝΑΡΑ μεν αλλά ΔΕΝ θέλει να γαμηθει... Μπαλαμουτι με επαγγελματικά τραβήγματα, όλα με μέτρο/κόφτη και πίπα που πήγε για αρχή να αποφύγει την ελεύθερη και φτιαγμένη με τρόπο που να μην πιάσεις καλή στύση. Τι κάνω εγώ...στο ίδιο έργο θεατής πολλές φορές αποφασίζω να πουλήσω ακριβά το τομάρι μου, πιάνω χουφτωνω και ζουλαω όσο μπορώ. Έτσι και αλλιώς Μ αρέσουν οι λατινες αυτά τα ξέρω τα χω περάσει...τσιμπάω ΛΙΓΟ τις ρώγες της με ηρεμία κοιτάζω να την φτιάξω λίγο, τον παίζω εγώ να σηκωθεί, εκείνη Μ έχει καβαλήσει και παίζει το μουνι της, ΔΕΝ γίνεται να ΜΗΝ τη γαμησω, μπροστά μου βλέπω μια άλογα να μαλακίζεται, να βογγάει με κάτι βυζάρες σαν πεπόνια...Η στύση έρχεται, στα τέσσερα και είσοδος στη ΜΟΥΝΑΡΑ της. Το στήσιμο έτσι και έτσι, η θέα στον καθρέφτη καθαρό 10/10, την αρχίζω στο πιστονιασμα, κάνει λίγο μπροστά, την βουτάω απ' τα κωλομερια, ΔΕΝ θα μου πάει πουθενά, ο "βιασμός" είναι βέβαιος! Αρχίζει βογκητά και εγώ ότι πουτανιλικια και βρώμικες ξέρω...Οι γλώσσες μπλέκονται στον αέρα, η καργιολα κοιτάζει στον καθρέφτη, δεν την χαλάει αυτό που βλέπει. Με σεληνιασμενο γαμησι τελείωσα στα τέσσερα. Τα άλλα δεν με νοιάζουν. Συμπερασματικά καλέ μου φίλε που με διαβάζεις: Δεν είναι για αγαπουληδες, δεν είναι για άτομα που ξενερώνουν. Θέλει τρόπο, θέλει κόπο, θέλει να πεις μόλις τη δεις ότι εγώ εσένα ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ γιατί γουστάρω, αν πας για ΝΑ σε φτιάξει αυτή ζήτω που καηκαμε! Ένα δύο τρία γαμησι σεξ και βία! over and out!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2024
Περασα κ εγω σημερα απο εκει κ οντως ειδα ενα σκυλι του πολεμου, αλλα λογο κακης εμπειριας με λατινες επελεξα να μην μπω, μαλλον λαθος καθως πηγα φιλης σε φολοκολομβιανο μικρο πουτανακι οπου ημουν στο ιδιο εργο θεατης! Τεσπα λογο της κριτικης σου θα την τεσταρω αυριο εαν δουλευει
K
kostaskerkira
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1